سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

مدیر زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری:

کشت قراردادی چغندر قند، درآمد کشاورزان چهارمحال و بختیاری را ارتقا داد

مدیر زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای کامل کشاورزی قراردادی در استان، اظهار کرد: تأمین نهاده‌ها و خدمات مکانیزاسیون توسط کارخانه قند، موجب افزایش عملکرد، ارتقاء کیفیت محصول و بهبود درآمد کشاورزان شده است.

کارخانه قند
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

عسگر قنبری  صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران   اظهار کرد: خوشبختانه طی سال‌های اخیر، اقدامات مؤثری در زمینه به‌زراعی چغندر قند در استان انجام شده که مهم‌ترین آن‌ها ارتقاء سطح مکانیزاسیون در مراحل کاشت و برداشت این محصول است.

وی افزود: استفاده از دستگاه‌های پیشرفته کارنده و برداشت‌گر، در کنار انتخاب ارقام اصلاح‌شده و سازگار با شرایط اقلیمی چهارمحال و بختیاری، نقش مهمی در بهبود عملکرد و کیفیت چغندر قند داشته است.

قنبری با اشاره به ویژگی‌های اقلیمی استان گفت: دوره رشد چغندر قند در استان حدود شش ماه به طول می‌انجامد که این بازه زمانی مطلوب، در کنار مدیریت زراعی مناسب، موجب افزایش عیار محصول شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: در حال حاضر، عیار چغندر قند تولیدی در چهارمحال و بختیاری به‌طور میانگین حدود ۱۷.۵ درصد است که از میانگین کشوری بالاتر بوده و یکی از مزیت‌های رقابتی استان در این حوزه به‌شمار می‌رود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بالا بودن عیار چغندر قند نه‌تنها از نظر فنی ارزشمند است، بلکه از نظر اقتصادی نیز منجر به افزایش درآمد کشاورزان می‌شود؛ چرا که کارخانه‌ها بر اساس عیار، قیمت نهایی خرید را محاسبه می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه