English

معاون بهبود تولیدات گیاهی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

برداشت ۲۰۰ هزار تن سیب‌زمینی در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از برداشت ۲۰۰ هزارتن سیب‌زمینی در استان خبر داد.

سیب زمینی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

، روح الله سعیدی گفت: چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های شاخص کشور در تولید سیب‌زمینی خوراکی و بذری است.

وی با اشاره به تولید یکی از سالم‌ترین سیب‌زمینی‌های بذری کشور در چهارمحال و بختیاری افزود: سیب‌زمینی بذری تولیدی در این استان علاوه بر مصرف داخل به سایر استان‌ها هم ارسال می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی سطح زیرکشت سیب‌زمینی در چهارمحال و بختیاری را پنج هزار هکتار اعلام کرد و گفت: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده ۲۰۰ هزار تن سیب‌زمینی از زمین‌های کشاورزی استان برداشت می‌شود.

سعیدی افزود: شرایط خاک، آب و هوای چهارمحال و بختیاری استان بسیار مطلوب، ایزوله و عاری از بیماری‌های ویروسی و قارچی است که باعث افزایش کیفیت سیب‌زمینی این استان در سطح کشور می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گفت ۱۰۰ درصد سطح سیب‌زمینی کشت شده در چهارمحال و بختیاری به سیستم آبیاری بارانی و تیپ مجهز بوده که بازدهی آبیاری را افزون‌بر ۶۰ درصد افزایش داده است.

به گفته وی در حال حاضر این استان رتبه دوم تولید سیب زمینی بذری و رتبه هفتم تولید سیب زمینی خوراکی را دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه