رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

ظرفیت سردخانه‌های چهارمحال‌وبختیاری افزایش می‌یابد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر ۲۴ واحد سردخانه‌ای با ظرفیت حدود ۲۰۰ هزار تن در استان فعال است و ۳۴ واحد دیگر با ظرفیت ۲۷۰ هزار تن در حال ساخت می‌باشد.

بهرامی

،حسین بهرامی  اظهار کرد: یکی از سیاست‌های اصلی بخش کشاورزی، ایجاد زنجیره کامل نگهداری، فرآوری و بسته‌بندی محصولات است تا علاوه‌بر جلوگیری از فسادپذیری، ارزش افزوده و امکان بازاریابی گسترده‌تری برای تولیدکنندگان فراهم شود.

وی تصریح کرد: محصولات کشاورزی در زمان محدودی تولید می‌شوند اما باید در طول سال به بازار عرضه شوند، به همین دلیل وجود سردخانه‌ها اهمیت بالایی دارد.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: خوشبختانه شرایط اقلیمی خنک استان موجب شده هزینه‌های نگهداری سردخانه‌ها نسبت به سایر مناطق کشور کمتر باشد و همین امر توجیه اقتصادی ایجاد این واحدها را افزایش داده است.

بهرامی یادآور شد: در حال حاضر ۲۴ واحد سردخانه‌ای با ظرفیت حدود ۲۰۰ هزار تن در استان فعال است و ۳۴ واحد دیگر با ظرفیت ۲۷۰ هزار تن در حال ساخت می‌باشد، همچنین حدود ۷۰ درصد سیب‌زمینی استان در این سردخانه‌ها نگهداری می‌شود و از نظر ظرفیت ذخیره‌سازی مشکلی وجود ندارد.

وی با اشاره به محصولات تولیدی در گلخانه‌ها اضافه کرد: برای هر گلخانه مجوز احداث سردخانه کوچک صادر می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند محصولات خود را چند روز نگهداری، بسته‌بندی و سپس روانه بازار کنند.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همچنین در شهرستان‌های بروجن و اردل امکان سورتینگ و بسته‌بندی محصولات گلخانه‌ای فراهم شده و بخش عمده این تولیدات به خارج از کشور صادر می‌شود.

بهرامی تأکید کرد: تکمیل زنجیره صنایع تبدیلی شامل سردخانه، سورتینگ، بسته‌بندی و فرآوری، ارزش افزوده بالایی برای کشاورزان ایجاد خواهد کرد و طرح‌های متعددی در این زمینه در دست اجراست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه