English

اصناف هرمزگان در خط مقدم حل بحران‌های بازار و ارتقای فرهنگ ترافیک

در نشست اصناف هرمزگان با رسانه‌ها، موضوعاتی از قرارگاه اقتصادی شهید سلامی تا هشدار طلای آب‌شده و افتخارات کاهش تصادفات مطرح و بر همدلی برای رفع مشکلات تأکید شد.

اصناف هرمزگان در خط مقدم حل بحران‌های بازار و ارتقای فرهنگ ترافیک
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سرهنگ مهدی بشیری‌زاده تختی، رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی هرمزگان با اشاره به همزمانی هفته دولت و هفته بسیج اصناف اظهار داشت: رویکردهای دولت و بسیج همسو است؛ بازاریان در مقاطع حساس انقلاب، از جمله نهضت امام خمینی(ره)، نقش‌آفرینی ماندگار داشته‌اند. یاد شهید مهدی عراقی و تجلیل از الگوی بازاریان متعهد، علت نامگذاری هفته بسیج اصناف است.

او با بیان فشارهایی همچون کمبود نقدینگی، چالش تأمین کالا و مشکلات قیمت‌گذاری بر دوش اصناف افزود: قرارگاه اقتصادی شهید سلامی برای رصد بازار و جلوگیری از کمبود کالاهای اساسی شکل گرفت و در تثبیت قیمت اقلامی مانند روغن، برنج و گوشت عملکرد موثری داشته است.

 

رصد فوری مشکلات بازار

بشیری‌زاده از راه‌اندازی سامانه «رصد بازار» به‌منظور دریافت سریع گزارش‌های مردمی خبر داد و نقش رسانه‌ها را در پیگیری دقیق و مستند مشکلات کلیدی اصناف و بازار پررنگ دانست.

 

چالش دائمی خیابان ۲۲ بهمن

فریدون شایان‌فر، رئیس اتحادیه مشاورین و نمایشگاه‌داران خودرو بندرعباس، ضمن انتقاد از وضعیت خیابان ۲۲ بهمن گفت: تجمع صنوف در این محور پرتردد، معضل طولانی‌مدت شهر است و ایجاد شهرک‌های صنفی در حاشیه شهر تنها راهکار پایدار محسوب می‌شود.

 

هشدار درباره طلای آب‌شده و طلای دست‌دوم

محمد اقتصادی، رئیس اتحادیه طلافروشان بندرعباس، خرید طلای آب‌شده برای سرمایه‌گذاری را پرخطر دانست: این طلا عیار استاندارد ندارد و می‌تواند خسارت میلیونی به خریدار وارد کند. برای سرمایه‌گذاری، شمش و سکه گزینه‌های مطمئن‌تری هستند.

او همچنین فروش بی‌ضابطه طلای دست‌دوم را عامل رکود تولید و کاهش اشتغال کارگاه‌ها عنوان کرد.

 

سامانه «سپتام» زیر تیغ انتقاد

اقتصادی، هزینه ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومانی نصب سامانه «سپتامبر» و شارژ سالانه آن را باری سنگین بر اصناف دانست و افزود: هرمزگان نباید محل آزمایش طرح‌های پرهزینه باشد. صدور مجوز صنوفی همچون طلافروشی باید به استقرار در مناطق دارای امنیت کافی مشروط شود.

 

افتخارات هرمزگان در آموزش رانندگی

مهیار دارچینی، رئیس اتحادیه آموزشگاه‌های رانندگی هرمزگان و مشاور عالی کانون آموزشگاه‌های رانندگی کشور، ضمن تبریک به فعالان رسانه‌ای گفت: رسانه می‌تواند زبان آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک باشد. همکاری آموزشگاه‌ها با پلیس و برنامه‌ریزی هدفمند، نقش مهمی در کاهش تصادفات استان داشته است.

او با یادآوری تلفات جنگ تحمیلی و ضرورت حفاظت از جان مردم تأکید کرد: سال گذشته، هرمزگان دومین استان کشور در کاهش تصادفات بود و در سال ۱۴۰۰ نیز رتبه چهارم عملکرد آموزشگاه‌های رانندگی را کسب کرد.

 

همدلی برای جاده‌های ایمن

دارچینی ضمن اعلام آمادگی کامل آموزشگاه‌ها برای کمک به ارتقای ایمنی ترافیک افزود: هر اقدام رسانه‌ای در این مسیر، کار خداپسندانه است. با همت مشترک، می‌توان آینده‌ای با جاده‌های امن‌تر برای هرمزگان ساخت.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه