سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

مدیرکل شیلات هرمزگان:

ظرفیت‌های شیلاتی، محوری برای توسعه گردشگری هرمزگان

مدیرکل شیلات هرمزگان در دیدار با مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان گفت: ظرفیت‌های شیلاتی از جمله صید و صیادی و آبزی پروری می‌تواند محوری برای توسعه گردشگری هرمزگان باشد.

شیلات هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه ظرفیت‌های شیلاتی استان به ویژه صنعت پرورش میگو، صیادی و پرورش ماهی در قفس علاوه بر جاذبه‌های اقتصادی از جاذبه‌های گردشگری خوبی بهره‌مند است گفت: خوشبختانه استان هرمزگان با توجه به ظرفیت‌های شیلاتی خود می‌تواند محور خوبی برای توسعه گردشگری باشد.

وی از صنعت گردشگری به ویژه با محوریت تورهای بازدیدی تخصصی به عنوان صنعتی مکمل در فعالیت های شیلاتی یاد کرد و گفت: ازاین مهم می توان به عنوان یک محور و مکمل برای توسعه ظرفیت‌ها و توانمندی های شیلاتی نام برد.

بارانی گفت:  با توجه به ظرفیت‌های موجود، برگزاری تورهای گردشگری و تخصصی می‌تواند یکی از سریع ترین و مقرون به صرفه‌ترین ابزار برای سرمایه گذاری باشد.

در ادامه محسنی مدیرکل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان با بین اینکه شیلات محوری طلایی برای توسعه استان هرمزگان است از ورود فعالیت های شیلاتی به حوزه گردشگری استقبال کرد.

محسنی همچنین بر تسریع در اجرای تفاهم نامه اداره کل شیلات هرمزگان با اداره کل میراث فرهنگی در توسعه گردشگری بندر صیادی خور آذینی تاکید کرد.

در ادامه محسنی با اشاره به تعاملات خوب برقرار شده بین دو دستگاه شیلات استان و میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان گفت: امید است در آینده ای نزدیک شاهد فعالیت های خوب شیلاتی-گردشگری در استان باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه