سرخط خبرها
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سرانه مصرف برق در هرمزگان چهار برابر میانگین کشوری است

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع برق هرمزگان با اشاره به مصرف ۲ هزار و ۷۰۰ مگاواتی انرژی برق طی تابستان امسال در این استان گفت: سرانه مصرف برق در هرمزگان چهار برابر میانگین کشوری است.

62184026

به گزارش خبرگزاری موج  هرمزگان، مهرداد حاجی‌زاده معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع برق هرمزگان اظهار داشت: حدود یکهزار و ۹۰۰ مگاوات معادل ۸۲ درصد کل مصرف انرژی برق هرمزگان مربوط به مشترکان خانگی است که بیشترین مصرف انرژی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی، میزان مصرف دیگر مشترکان هرمزگان در بخش‌های صنعتی، تجاری، کشاورزی و عمومی و اداری را ۸۰۰ هزار مگاوات عنوان کرد که تنها ۱۸ درصد مجموع برق مصرفی استان را شامل می‌شود.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع برق هرمزگان، باتوجه به اینکه مشترکان خانگی خط قرمز دولت بوده و نباید در تابستان امسال خاموشی داشته باشند، اظهار کرد: برای جبران کمبود برق کشور و مدیریت مصرف انرژی، برنامه تشویقی و پاداش برای مشترکان غیرخانگی اعمال کردیم.

حاجی‌زاده یادآورشد: طبق برنامه به مشترکان تجاری، صنعتی، کشاورزی و اداری اعمال شد که برای گذر از تابستان، ۱۲۰ مگاوات مدیریت مصرف داشته باشند که خوشبختانه استقبال خیلی خوبی صورت گرفت و توانستیم بخش خانگی را حفظ کنیم.

وی با اشاره به اینکه تا ۲ هفته آینده، استان از فشار حداکثری مصرف برق خارج می‌شود، ابراز کرد: در پایان تابستان محاسبه میزان همکاری هریک از مشترکان غیرخانگی را محاسبه کرده و طبق آن در طول سال پاداش پرداخت می‌کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه