سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

معاون استاندار مازندران:

مبارزه با مواد مخدر نیازمند رویکرد علمی است

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با بیان اینکه رویکردهای سنتی پاسخگوی آسیب شناسی در حوزه مواد مخدر نیست گفت : برای مقابله با آسیب اعتیاد و مصرف مواد مخدر لازم است از رویکردهای علمی استفاده کنیم.

حسن نژاد

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، حسین حسن نژاد اظهار داشت: نیاز است با افزایش میزان حساسیت اجتماعی زمینه مشارکت جدی مردم را در این حوزه افزایش دهیم.

وی در ادامه خواستار مقابله و کنترل عوامل شکل گیری اعتیاد شد و گفت: در قبال آسیب های اجتماعی مقاومت های لازم انجام نگرفته و باید در این زمینه حساسیت های اجتماعی را افزایش داد .

معاون سیاسی استاندار مازندران  مقوله مواد مخدر و اعتیاد را چند وجهی خواند و خواستار وسعت نگاه به مقوله اعتیاد شد و گفت : سهم هر عامل به اندازه اثر گذاری باید تعیین و با اولویت اقدام کرد.

حسن نژاد نقش مشارکت اجتماعی را در مانایی درمان  بهبود یافتگان اعتیاد بسیار مهم خواند و گفت : بهبود یافتگان مواد مخدر ضرورت دارد تا مهارت های لازم را  مانند مهارت اجتماعی ، ارتباطی ، عاطفی وخانوادگی را بیاموزند .

وی از سمن ها خواست برای اثر گذاری فعالیت ها به تقویت همدیگر کمک کنند و با بهره گیری از ظرفیت ها و هم افزایی زمینه افزایش مشارکت را فراهم کنند .

حسن نژاد بهره گیری از امکانات عمومی و مردمی را برای کاهش آسیب های اجتماعی متذکر شد و افزود : از توان و ظرفیت سمن ها برای کاهش آسیب های اعتیاد باید استفاده بیشتری کرد.

وی ادامه داد : نگاه آگاهانه و معقولانه در مقابله با مواد مخدر و بسیج امکانات برای حل مشکلات حوزه اعتیاد می تواند راهگشا و اثر بخش باشد

حسن نژاد در پایان بر ضروت ایجاد فرصت مناسب برای اشتغال بهبود یافتگان مواد مخدر با هوشمندی و توجه به مسائل جدید تاکید کرد.

بر اساس آخرین آمارها هم اکنون ۵۸ هزار معتاد در ۵۲۴ مرکز ترک اعتیاد استان مازندران در حال ترک این مواد افیونی قرار دارند و در این مدت نیز طرح پیشگیرانه اعتیاد برای حدود ۳۰۰ هزار نفر در مناطق شهری و روستایی در معرض خطر اجرا شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه