رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مازندران اعلام کرد؛

پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات و ۴۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از برنامه‌ریزی برای ساخت ۲۲۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح «خانه امید» در شهرها و روستاهای کشور خبر داد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پروژه مسکن امید
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، منوچهر خواجه‌دلویی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه مسکن محرومان در مازندران، با اشاره به برنامه‌های حمایتی این بنیاد اظهار کرد: امسال در قالب طرح «خانه امید» ساخت ۲۲۰ هزار واحد مسکونی در دستور کار قرار گرفته که از این تعداد، ۱۵۵ هزار واحد در روستاها و ۶۵ هزار واحد در شهرها احداث خواهد شد.

وی افزود: تاکنون عملیات اجرایی بیش از ۱۱۰ هزار واحد از مجموع واحدهای پیش‌بینی‌شده آغاز شده و پروژه‌ای که امروز در مازندران کلنگ‌زنی شد نیز به این آمار اضافه می‌شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه دهک‌های یک تا چهار فاقد مسکن، مشمولان این طرح هستند، تصریح کرد: متقاضیان واجد شرایط می‌توانند از حمایت‌های پیش‌بینی‌شده در این برنامه برای خانه‌دار شدن استفاده کنند.

خواجه‌دلویی با قدردانی از همراهی مدیرکل بنیاد مسکن مازندران، استاندار، نمایندگان مجلس، فرماندار و اعضای شورای اسلامی روستا در اجرای این پروژه گفت: اقدامی که امروز در این منطقه آغاز شده، از جمله اقدامات ارزشمند در حوزه تأمین مسکن محرومان است؛ چراکه ساکنان این محدوده با همکاری مسئولان، محل سکونت خود را تخلیه و برای اجرای پروژه جابه‌جا شدند تا عملیات ساخت واحدهای جدید آغاز شود.

وی با اشاره به زمان‌بندی اجرای پروژه خاطرنشان کرد: با توجه به قول مساعد مسئولان اجرایی، امیدواریم این واحدها در کمتر از یک سال به بهره‌برداری برسند و ساکنان بتوانند به خانه‌های جدید، ایمن و مستحکم خود بازگردند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی درباره حمایت‌های مالی این پروژه نیز گفت: به ازای هر متقاضی، ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت خواهد شد و از محل حساب ۱۰۰ امام (ره) نیز کمک‌های بلاعوض پیش‌بینی شده است.

وی افزود: متقاضیانی که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی قرار دارند، ۴۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت خواهند کرد.

خواجه‌دلویی با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های مسکن محرومان اظهار امیدواری کرد: این اقدامات زمینه بازگشت خانواده‌ها به خانه‌های ایمن و مناسب را فراهم کند و موجب تقویت امید در میان اقشار کم‌برخوردار جامعه شود.

 

اجرای طرح هادی در ۶۶۰۰ روستا

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های بنیاد مسکن در حوزه عمران روستایی اشاره کرد و گفت: امسال اجرای طرح هادی در ۶ هزار و ۶۰۰ روستای کشور در برنامه قرار گرفته که تاکنون عملیات اجرایی در ۳ هزار و ۷۰۰ روستا انجام شده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با بیان اینکه اجرای این برنامه در نیمه دوم سال نیز ادامه خواهد داشت، افزود: امیدواریم با تداوم روند اجرایی، اهداف تعیین‌شده محقق شود و حتی از برنامه پیش‌بینی‌شده نیز فراتر برویم.

 

دسترسی عمومی به طرح‌های هادی از طریق تلفن همراه

خواجه‌دلویی همچنین از راه‌اندازی سامانه «ثامن ساختار» خبر داد و اظهار کرد: این سامانه هفته گذشته افتتاح شد و امکان دسترسی عمومی به اطلاعات طرح‌های هادی روستایی را فراهم کرده است.

وی توضیح داد: از طریق این سامانه، هر فرد در هر نقطه از کشور می‌تواند با تلفن همراه خود وارد سامانه شود، روستای موردنظر را انتخاب کند و اطلاعات مربوط به محدوده طرح هادی، کاربری اراضی، معابر و سایر مشخصات و ضوابط روستا را مشاهده کند.

وی با تأکید بر اینکه دسترسی آسان مردم به اطلاعات موجب افزایش شفافیت و آگاهی عمومی می‌شود، گفت: اطلاعات مربوط به طرح‌های هادی از حقوق مردم است و باید به‌صورت شفاف در اختیار آنان قرار گیرد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور ادامه داد: در مراحل بعدی نیز با استفاده از این سامانه و سامانه راهور، امکان پیگیری برخی استعلام‌های موردنیاز مردم فراهم خواهد شد.

خواجه‌دلویی در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان برای استفاده از این خدمات کافی است شماره تلفن همراه خود را وارد کرده و به سامانه دسترسی پیدا کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه