سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران خبر داد:

مرگ ۱۱۱ راکب موتور سوار در مازندران

مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران گفت:۱۱۱موتور سوار پارسال در حوادث رانندگی مازندران جان باختند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲ درصد افزایش داشت.

عباسی پزشکی قانونی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، علی عباسی اظهار داشت: بر اساس آمار مراکز بابل با ۱۷،  بهشهر و ساری هر کدام با ۱۶ نفر بیشترین شهر و رامسر،  سوادکوه و نور هر کدام با یک نفر کمترین تلفات موتور سوار در آن به ثبت رسید.

وی ادامه داد: بیشترین گروه سنی که مرگ موتور سوار‌ها در آن اتفاق افتاده، گروه سنی ۲۱ تا ۲۰ سال با آمار ۲۵ فوتی است و کمترین گروه سنی کمتر از ۱۰ سال با ۲ فوتی گزارش شده است.

عباسی تصریح کرد: ماه‌های خرداد با ۲۱، مرداد با ۱۲ و شهریور با ۱۱ مورد بیشترین و کمترین آن در ماه‌های فروردین، آذر، دی و بهمن هر کدام با ۶ مورد ثبت شده است.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به فوت ۸۳ نفر از موتور سواران در محور برون شهری و روستایی و ۲۸ نفر در محور درون شهری گفت: ۶۲ نفر در بیمارستان و ۴۸ نفر در محل حادثه فوت کردند.

عباسی بیان داشت: بر اساس بررسی انجام شده از ۱۱۱ مورد فوتی موتور سواران ۵۶ مورد با سواری،  ۱۳ مورد با وانت بار،  ۱۷ مورد با کامیون، موتور با ۶، واژگونی ۶، برخورد با شی ثابت ۱۰ و سایر با ۳ مورد هستند.

وی تاکید کرد: ضربه مغزی و عوارض ناشی از آن و سپس خونریزی وسیع، صدمات و شکستگی‌های متعدد از عوامل دیگر منجر به مرگ در موتورسواران در سال ۹۸ بوده که امید می‌رود با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی و استفاده از کلاه ایمنی شاهد کاهش چشمگیر آن باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه