English

رییس شورای هماهنگی تبلیغات استان:

ویژه‌ برنامه‌های هفته وحدت اعلام شد/ برپایی ۱۵۰۰ عنوان در فارس

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس، برنامه های شاخص هفته وحدت ۱۴۰۴ در استان را اعلام کرد.

ویژه‌ برنامه‌های هفته وحدت اعلام شد/ برپایی ۱۵۰۰ عنوان در فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حجت‌الاسلام حسین ملک‌مکان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس، امروز چهارشنبه ۱۲ شهریورماه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: هفته وحدت امسال از روز جمعه ۱۴ شهریور، مصادف با ۱۲ ربیع‌الاول آغاز و تا ۲۰ شهریور، مصادف با ۱۸ ربیع‌الاول ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۴ مصادف با  گذشت ۱۵۰۰ سال از تولد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) است، افزود: این رویداد، اهمیت هفته وحدت امسال را دوچندان کرده و امید می‌رود این فرصت موجب همبستگی بیشتر میان مسلمانان جهان شود و با همدلی و وحدت امت اسلامی، زمینه شکست رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی فراهم شود و به نجات مردم مظلوم غزه و فلسطین بینجامد.

ملک‌مکان شعار محوری هفته وحدت را «در پرتو عشق به احمد(ص)، اتحاد ملت، وحدت امت» عنوان کرد و گفت: یکی از برنامه‌های مهم امسال، اجرای پویش ملی «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» با هدف آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در کشور و استان فارس است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به برگزاری برنامه‌های شاخص در شیراز بیان کرد: جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) با حضور نوجوانان و جوانان دهه هشتادی و نودی در محوطه ارگ کریمخان، پیاده‌روی خانوادگی از میدان شهدا تا حرم مطهر شاهچراغ(ع)، و برگزاری جشن بزرگ میلاد پیامبر اکرم(ص) در مسجد اهل سنت شیراز با حضور آیت‌الله دژکام نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام جمعه شیراز و همچنین شیخ مولوی خواجوی امام جمعه اهل سنت شیراز از جمله برنامه‌های محوری است.

وی افزود: برگزاری جشن بزرگ «آستان جانان؛ گذر هنر نبوی» به مدت هفت روز در گذر حافظ شیراز با بخش‌های متنوع از جمله محافل قرآنی و تواشیح، اجرای گروه‌های سرود و موسیقی سنتی، جشن‌های کودک و نوجوان، کارگاه‌های هنری و خوشنویسی، نمایشگاه‌های هنری و جشن‌های شبانه از دیگر برنامه‌های شاخص هفته وحدت به شمار می‌رود.

ملک‌مکان با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی شده در مناطق اهل سنت استان اظهار کرد: برگزاری محافل انس با قرآن در خنج و اوز، جشن و مولودخوانی در مساجد این شهرستان‌ها، نشست‌های تخصصی با علمای اهل سنت، دیدار و تجلیل از خانواده‌های شهدای اهل سنت و ائمه جماعات، و برگزاری مراسم در شهرها و روستاهای دارای جمعیت اهل سنت از جمله این برنامه‌ها خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس اضافه کرد: نشست‌های تخصصی ویژه بانوان و نوجوانان مناطق تلفیقی، حمایت از مبلغان جهاد تبیین و کارآفرینان اهل سنت، برگزاری مسابقات ورزشی فوتسال، آذین‌بندی مساجد و خیابان‌ها، نصب پرچم و بنر، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، پاسخ به شبهات جوانان و نوجوانان درباره هفته وحدت و برگزاری همایش‌های علمی و فرهنگی در شهرهای مختلف استان از دیگر برنامه‌ها محسوب می‌شود.

وی در پایان بیان کرد: در مجموع بیش از یک‌ هزار و ۵۰۰ مراسم جشن و محافل انس با قرآن در مساجد، حسینیه‌ها، امامزادگان و معابر عمومی شهرها و روستاهای مختلف استان فارس در طول هفته وحدت برگزار خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه