سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مطرح کرد؛

اربعین، نماد وفاداری و فریاد علیه ظلم جهانی/ اعلام برنامه های پیاده روی دلدادگان اربعین در فارس

حجت الاسلام ملک مکان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس برنامه های پیاده روی دلدادگان اربعین در استان فارس و شهر شیراز را اعلام کرد.

 جاماندگان اربعین
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان امروز سه‌شنبه ۲۱ مردادماه، با اشاره به فرا رسیدن اربعین حسینی، این مناسبت را روز تجدید عهد با مکتب سرخ عاشورا و جلوه‌گاه عزم و اراده ملت‌های عدالت‌خواه عنوان کرد و گفت: اربعین فرصتی است تا همه آنانی که توفیق حضور در پیاده‌روی باشکوه کربلا را نیافته‌اند، با گام‌هایی آکنده از عشق و اخلاص در «راهپیمایی دلدادگان (جاماندگان) اربعین» شرکت و ارادت خود را به سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) ابراز کنند. 

وی با بیان اینکه این پیاده‌روی، نمادی از وفاداری به راه آزادگی و حق‌طلبی است، افزود: این مراسم فریادی رسا علیه ظلم و جور به‌ویژه جنایات بی‌رحمانه رژیم کودک‌کش و وحشی صهیونیستی است که با حمایت‌های همه‌ جانبه آمریکا علیه مردم بی‌دفاع غزه به اوج رسیده است. یاد شهدای پرافتخار ایران اسلامی، به‌ ویژه شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه، چراغ هدایتگر ماست تا با وحدت و همدلی در برابر استکبار جهانی ایستادگی کنیم و پیام آزادی و مقاومت را فریاد زنیم.

ملک‌مکان ادامه داد: شرکت‌کنندگان این مراسم معنوی در سراسر استان فارس، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای امام حسین(ع)، با جمع‌آوری کمک‌های مردمی، گامی عملی در جهت حمایت از مردم مظلوم و مقاوم غزه برمی‌دارند و پیوندی مستحکم میان همه آزادگان جهان برقرار می‌سازند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس اعلام کرد: مراسم راهپیمایی دلدادگان اربعین حسینی در سراسر استان برگزار می‌شود و در شیراز، ساعت ۸:۳۰ صبح روز اربعین، پنجشنبه ۲۳ مرداد، با قرائت زیارت عاشورا در میدان امام حسین(ع) آغاز و تا حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) ادامه خواهد داشت.

وی از همه آحاد مردم شریف استان فارس و شهر شیراز دعوت کرد تا با حضور گسترده و پرشور در این اجتماع عظیم، بار دیگر وفاداری خود را به فرهنگ مقاومت، عدالت‌خواهی و دفاع از مظلومان جهان به نمایش بگذارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه