English

یک مسئول در آموزش و پرورش فارس خبر داد؛

درخشش فارس در بیست‌وپنجمین پرسش مهر ریاست جمهوری/ کسب ۱۹ عنوان برتر کشوری

رئیس اداره فرهنگی، هنری آموزش و پرورش فارس از کسب ۱۹ مقام برتر کشوری توسط فرهنگیان و دانش‌آموزان استان در بیست‌وپنجمین دوره پرسش مهر ریاست جمهوری خبر داد و بر نقش این موفقیت‌ها در گسترش فرهنگ همبستگی و مشارکت اجتماعی تأکید کرد.

درخشش فارس در بیست‌وپنجمین پرسش مهر ریاست جمهوری/ کسب ۱۹ عنوان برتر کشوری
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، امید اسماعیلی رئیس اداره فرهنگی، هنری آموزش و پرورش استان، امروز یکشنبه ۱۹ مردادماه، در این رابطه گفت: در بیست‌ و پنجمین دوره پرسش مهر ریاست محترم جمهوری که با موضوع راه وفاق و تأثیر آن در فردای کشور عزیزمان برگزار شد، فرهنگیان و دانش‌آموزان فارس با انگیزه و پشتکار مثال‌زدنی، موفق به کسب ۸ عنوان برتر در بخش فرهنگیان و ۱۱ عنوان برتر در بخش دانش‌آموزی شدند.

رئیس اداره فرهنگی، هنری آموزش و پرورش فارس افزود:  این جشنواره ملی فرصتی ارزشمند برای تبیین و تقویت همبستگی، اتحاد و وفاق ملی در میان نسل امروز است 

اسماعیلی افزود: حضور پررنگ فرهنگیان و دانش‌آموزان استان فارس نشان داد که ظرفیت‌های فرهنگی و هنری این خطه غنی، نه تنها در سطح استان بلکه در عرصه ملی می‌تواند بدرخشد.

وی در تشریح اسامی برترین‌های بخش فرهنگیان گفت: در این دوره همکار فرهنگی؛  مژگان دستوری از ناحیه ۱  شیراز در رشته شعر و زینب رزمی در رشته پوستر از کازرون مقام اول و مجتبی رحم‌دار از فسا در رشته خوشنویسی نستعلیق شکسته و کاترین باقری  از ناحیه ۲ شیراز در رشته پادکست  مقام دوم را از آن خود نمودند. 

رئیس اداره فرهنگی، هنری آموزش و پرورش فارس افزود: همچنین همکار فرهنگی؛ امیر پژمان از استهبان در رشته خوشنویسی نستعلیق شکسته مقام سوم، فریبا کریمی از اقلید در رشته داستان کوتاه مقام سوم مشترک،  فاطمه زهرا ثریازاده از ناحیه ۳ شیراز در رشته ویدیوکست  مقام سوم  و سعیده سعادتیان در رشته شعر شایسته تقدیر شدند.

اسماعیلی در تشریح اسامی برترین‌های بخش دانش‌آموزی گفت: ملیکا ملک‌پور از ناحیه ۱ شیراز در رشته  فیلم کوتاه و علی‌اکبر خارستانی  از خرامه در رشته شعر و امیرپارسا محمدی  از ناحیه ۲ شیراز در رشته کاریکاتور مقام اول را کسب نمودند.

وی افزود: همچنین دانش آموزان؛ روژان رستمی  از فسا در رشته داستان کوتاه مقام دوم، امیرمحمد نظری از آباده در رشته نقاشی مقام دوم مشترک، ستایش آرام  از ناحیه ۳ شیراز در رشته عکاسی مقام دوم،  فاطمه مطوری  از ناحیه ۲ شیراز در رشته داستان کوتاه مقام سوم، آیناز نعمتی از ناحیه ۱ شیراز  در رشته شعر  مقام سوم و غزل کارآمد از ناحیه ۱ شیراز در رشته نقاشی  مقام سوم با آثار خلاقانه خود، نام فارس را در صدر فهرست برگزیدگان نشاندند.

رئیس اداره فرهنگی، هنری آموزش و پرورش فارس گفت: این دستاوردها تنها نتیجه تلاش فردی نیست، بلکه حاصل هم‌افزایی میان فرهنگیان، مدیران مدارس، خانواده‌ها و دانش‌آموزان است. 

اسماعیلی افزود: چنین موفقیت‌هایی ثابت می‌کند که سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ و هنر، می‌تواند نسلی خلاق، مسئولیت‌پذیر و آگاه به مسائل اجتماعی را پرورش دهد.

وی از همه فرهنگیان، خانواده‌ها و دانش‌آموزان علاقه‌مند دعوت کرد تا در دوره‌های آتی پرسش مهر و سایر رویدادهای فرهنگی و هنری مشارکت کنند.

رئیس اداره فرهنگی، هنری آموزش و پرورش فارس  با اشاره به اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری، کشور ما نیازمند همدلی و تلاش جمعی است و این رویدادها بهترین فرصت برای تمرین و تقویت این روحیه ملی هستند گفت: هر قلم، هر رنگ، هر ایده و هر صدایی که از دل و ذهن جوانان برآید، می‌تواند آینده‌ای روشن‌تر برای ایران بسازد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه