سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خبر داد؛

تولید ۱۰ هزار گیلوگرم گل محمدی در بیضا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: با پایان برداشت گل محمدی از گلستان های این شهرستان افزون بر ۱۰ هزار کیلوگرم محصول گل محمدی برای تولید هزار لیتر گلاب جمع آوری شد.

گل محمدی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، صدیقه مویدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا اظهار کرد: برداشت این گیاه معطر از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شد و تا بیست و ششم خردادماه ادامه داشت.

 وی بیان کرد: در حال حاضر چهار هکتار باغ گل محمدی در بیضا وجود دارد که نسبت به سال قبل یک هکتار افزایش دارد.

 به گفته مویدی؛ به طور میانگین از هر هکتار گلستان دو هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گل محمدی برای استحصال ۲۵۰ لیتر گلاب برداشت می شود.

 او با اشاره به مصارف گل محمدی افزود: از ۸۰ درصد گل تولیدی جهت گلاب گیری، ۱۵ درصد به صورت گلبرگ خشک برای تهیه گل قند، مربا و سایر مصارف خوراکی و حدود پنج درصد به صورت غنچه خشک به بازار عرضه می شود.

 این مقام مسئول توضیح داد: بهترین زمان برداشت محصول گل محمدی قبل از طلوع آفتاب و قبل از گرم شدن هوا است.

 وی تصریح کرد: نیاز آبی بسیار کم، قابلیت کشت دیم، مقاومت به تنش‌های محیطی، امکان نگهداری پس از برداشت، قابلیت کشت در زمین‌های فقیر و سنگلاخی و مشارکت بالای زنان روستایی در پرورش و برداشت گل محمدی را می توان، از مزایای این کشت برشمرد.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطر نشان کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی با هدف حمایت از کشت گیاهان کم آب بر با توجه به ارزش افزوده بالا، قدم موثری در جهت اقتصاد خانوار، اشتغال‌زایی و مقابله با خشکسالی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه