سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرکل میراث فرهنگی فارس تأکید کرد؛

لزوم برگزاری و استمرار دوره‌های آموزشی تخصصی در حوزه گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس بر لزوم برگزاری و استمرار دوره‌های آموزشی تخصصی در حوزه گردشگری تأکید کرد و گفت: آموزش‌های تخصصی تأثیر به سزایی در ارتقای سطح علمی و عملی تمامی فعالان و شاغلین حوزه گردشگری دارد و ضروری است به این مقوله جدی‌تر پرداخته شود.

به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمد ثابت اقلیدی در حاشیه برگزاری دوره‌های توانمندسازی مشاغل گردشگری در شیراز گفت: این دوره‌های آموزشی تخصصی با همکاری انجمن حرفه‌ای مؤسسات آموزشی گردشگری و هتلداری استان در شیراز برگزار می‌شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان فارس افزود: بازآموزی راهنمایان گردشگری، قوانین و مقررات بیمه و مالیات در تأسیسات گردشگری، صرفه‌جویی انرژی در تأسیسات گردشگری، مدیریت کیفیت خدمات واحدهای اقامتی گردشگری و تسهیلگری و کسب‌وکارهای کوچک گردشگری عناوین این دوره‌های آموزشی می‌باشند.

ثابت اقلیدی بابیان اینکه در این دوره‌های آموزشی بیش از ۷۰۰ نفر شرکت‌کننده حضور دارند گفت: مدیران و شاغلین تأسیسات و مؤسسات گردشگری و راهنمایان گردشگری استان فارس در این دوره‌های تخصصی حضور دارند.

او ادامه داد: برای نمونه در دوره آموزشی مدیریت کیفیت خدمات واحدهای اقامتی گردشگری مدیران تمامی واحدهای اقامتی اعم از هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، اقامتگاه‌های بومگرد ی و سنتی همچنین مهمان‌پذیرهای سراسر استان حضور دارند.

ثابت اقلیدی با اشاره به اهمیت آموزش در رشد و توسعه گردشگری گفت: افزایش سطح علمی نیروی انسانی یکی از نیازهای اصلی صنعت گردشگری محسوب می‌شود و ضروری است دوره‌های آموزشی تخصصی استمرار داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه