مدیرکل میراث فرهنگی فارس تأکید کرد؛

لزوم برگزاری و استمرار دوره‌های آموزشی تخصصی در حوزه گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس بر لزوم برگزاری و استمرار دوره‌های آموزشی تخصصی در حوزه گردشگری تأکید کرد و گفت: آموزش‌های تخصصی تأثیر به سزایی در ارتقای سطح علمی و عملی تمامی فعالان و شاغلین حوزه گردشگری دارد و ضروری است به این مقوله جدی‌تر پرداخته شود.

به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمد ثابت اقلیدی در حاشیه برگزاری دوره‌های توانمندسازی مشاغل گردشگری در شیراز گفت: این دوره‌های آموزشی تخصصی با همکاری انجمن حرفه‌ای مؤسسات آموزشی گردشگری و هتلداری استان در شیراز برگزار می‌شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان فارس افزود: بازآموزی راهنمایان گردشگری، قوانین و مقررات بیمه و مالیات در تأسیسات گردشگری، صرفه‌جویی انرژی در تأسیسات گردشگری، مدیریت کیفیت خدمات واحدهای اقامتی گردشگری و تسهیلگری و کسب‌وکارهای کوچک گردشگری عناوین این دوره‌های آموزشی می‌باشند.

ثابت اقلیدی بابیان اینکه در این دوره‌های آموزشی بیش از ۷۰۰ نفر شرکت‌کننده حضور دارند گفت: مدیران و شاغلین تأسیسات و مؤسسات گردشگری و راهنمایان گردشگری استان فارس در این دوره‌های تخصصی حضور دارند.

او ادامه داد: برای نمونه در دوره آموزشی مدیریت کیفیت خدمات واحدهای اقامتی گردشگری مدیران تمامی واحدهای اقامتی اعم از هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، اقامتگاه‌های بومگرد ی و سنتی همچنین مهمان‌پذیرهای سراسر استان حضور دارند.

ثابت اقلیدی با اشاره به اهمیت آموزش در رشد و توسعه گردشگری گفت: افزایش سطح علمی نیروی انسانی یکی از نیازهای اصلی صنعت گردشگری محسوب می‌شود و ضروری است دوره‌های آموزشی تخصصی استمرار داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه