سرخط خبرها
  • مخابرات: پولی برای کابل از مشترکان دریافت نمی‌شود
  • چند بازی وسرگرمی برای حضور امن کودکان در تشییع
  • خشم فدراسیون کشتی از نایب‌قهرمانی در آسیا
  • نگرانی شدید ضدانقلاب از مراسم وداع با رهبر شهید
  • قایق‌های سپاه ۶ کشتی را از مسیر عمانی خارج کردند
  • شکاف روایی یک حماسه: از یاس ضدانقلاب تا اعتراف غربی‌ها
  • تعطیلی ۱۰ استان عراق در روز تشییع رهبر شهید انقلاب
  • تارتار سرمربی پرسپولیس شد
  • فرمانده کل ارتش: یقه کسانی که رهبر ما را شهید کردند رها نخواهیم کرد
  • ابراهیم عزیزی: نیروهای مسلح به بازدارندگی پشیمان‌ساز رسیده‌اند
  • تاعصر یکشنبه، ۱۰ میلیون سفر در مراسم وداع امام شهید با مترو تهران ثبت شد
  • نیکزاد: میهمانان خارجی ایران را عزادار اما مقتدر دیدند
  • پیام مهم آیت‌الله مکارم‌شیرازی: عقب‌نشینی در برابر دشمن متجاوز ممنوع
  • کمیته بهداشت ستاد برگزاری مراسم: هیچ مورد فوتی گزارش نشده است
  • دشمن آمریکایی- صهیونی باید از شهید خامنه‌ای بیشتر ترس و هراس داشته باشد
  • افزایش اجاره مسکن بیشتر از ۲۵ درصد، تخلف می باشد
  • رسانه ترک: جهان شاهد وحدت و اقتدار ایران شد
  • ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد
  • کشف محموله ۳۲ میلیارد تومانی اسکناس قاچاق در مرز دوغارون
  • هیچ جایگاهی سوخت بدون بنزین نمی ماند

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در جمع بسیجیان و خانواده معظم شهدا مطرح کرد؛

شرکت سایپا بعد از ۷سال به سود رسید/ کارنامه شرکت سایپا، در شش ماه دوم سال جاری درخشان‌تر می‌شود

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در جمع بسیجیان و خانواده معظم شهدا گروه سایپا گفت: شرکت سایپا در نیمه اول سال جاری با وجود اینکه اصلاح قیمتی نداشته، ۱۵ درصد تورم به تامین مالی اضافه شده و همچنین تلاش گروه‌هایی برای خلل در روند تولید بوده، موفق شده ‌بعد از ۷ سال به سود برسد.

سایپا
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از سایپا، جواد توسلی مهر، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم یادواره شهید شاخص کار و تولید و تجلیل از خانواده معظم شهدا گروه سایپا که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، گفت: یکی از اقدامات مهم و با بصیرت امام خمینی (ره) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکیل بسیج مستضعفان بود، که همچنان از برکات آن در کشور بهره مند هستیم و باید افتخار کنیم که در طلایی ترین عرصه تاریخ در ایران زندگی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ما همواره قدردان رشادت‌ها و از خودگذشتگی شهدا، جانبازان، ایثارگران، بسیجیان و خانواده آنها هستیم و اگر آنها نبودند این آرامش و امنیت در کشور ممکن نبود، خاطر نشان کرد: حضور بسیج در سنگر کار و تولید، منجر به ثبات و امنیت اقتصادی در کشور شده است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: برای برون رفت از جنگ اقتصادی حاضر، ما هیچ راه نجاتی به جزء تولید در کشور نداریم، توجه به تولید می‌تواند امنیت و آسایش را در پی داشته باشد.

توسلی مهر با تاکید بر اینکه در سال جاری برای اولین بار بعد از ۷ سال شرکت سایپا به سود رسید که این اتفاق بزرگی است،‌ افزود: به همت متخصصان و کارکنان این مجموعه از ۴۸۵۰ هزار میلیارد تومان زیان ناویژه به ۳۵۰۰ میلیارد تومان سود ناویژه دست یافتیم، این دستاورد در حالی است که افزایش قیمتی نداشتیم و همچنین ۱۵ درصد تورم به تامین مالی ما اضافه شده بود.

وی یادآور شد: افراد و گروه‌هایی همواره تلاش می‌کنند تا در روند رشد تولید داخلی وقفه ایجاد کنند اما با یاری و همت همه دلسوزان کشور، موفق نخواهند شد و مطمئنا با تلاش تمام کارکنان وضعیت شرکت سایپا، درخشان‌تر از شش ماه نخست سال خواهد بود.

توسلی مهر بیان کرد: در سالیان گذشته با تصمیمات غیر کارشناسی ۲۵۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته به دو خودروساز بزرگ کشور تحمیل شد و عملا حدود ۶۳۰ هزار میلیارد تومان پول تولید به جیب واسطه‌ها رفت که با این پول می شد تحول بزرگی در توسعه زیرساخت های صنعت خودروسازی کشور ایجاد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه