English

محسن هاشمی در صحن علنی شورا مطرح کرد

سیل درس پرهزینه و گران قیمتی به ما داد

محسن هاشمی گفت :آغاز سال جدید با رخدادهای داخلی وخارجی متعددی برای کشور همراه شده است و ایران در حال تجربه فرودین پرحادثه ای است، بارش های کم سابقه که در سه هفته نخست فروردین امسال در بسیاری از مناطق کشور به اندازه کل سال 1396 شاهد بارندگی بوده ایم و طبیعی است این میزان بارندگی منجر به روان آب ها ، آبرگرفتگی وسیلاب می گردد.

سیل درس پرهزینه و گران قیمتی به ما داد

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، محسن هاشمی گفت :بروز خشکسالی در دهه های گذشته موجب شده بود تا در بسیاری از نقاط کشور به مسیل ها و سیستم جمع آوری، جذب و هدایت آبهای سطحی بی توجهی شود، هم به بستر رودخانه ها و مسیر عبور آب تعرض گردید و هم پروژه های کلیدی آبخیز داری و آب خوان داری که عامل جذب و ذخیره روان آبها در سفره های زیرزمینی هستند با کمبود منابع به رکود گرایید و نتیجه این غفلت را با خسارت سنگین سیل امسال که بالغ بر ده ها هزار میلیارد تومان برآورد می شود، کشور و مردم تحمل کردند.

به گفته هاشمی این موضوع نشان می دهد در صورت توجه به توسعه زیرساختها، چندین برابر سرمایه گذاری انجام شده، می توان استفاده کرد و از خسارات سنگین نیز جلوگیری بعمل می آید.

رییس شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد:خوشبختانه در تهران با تدریجی بودن بارش ها و همچنین هشیاری و آمادگی مدیریت شهری بویژه همکاران بخش خدمات شهری، خسارات و اختلال روان آبها در حداقل زمان ممکن مدیریت گردید و از امکانات لجستیکی و مدیریت بحران تهران نیز کمکهای قابل توجهی به استان های سیل زده بویژه گلستان، خراسان شمالی، لرستان و خوزستان در حال ارائه می باشد که امروز لایحه مربوط به تقویت این کمک ها نیز در صحن شورا مطرح می شود.

وی افزود:تجربه سیل امسال، درس های پرهزینه و گران قیمتی را برای ما بهمراه داشت و نشان داد که صیانت از محیط زیست و بسترهای رودخانه ها ومسیل ها، هم در بعد قانون گذاری دچار ضعف وعدم بازدارندگی وهم در بعد اجرا آلوده به تخلف و تسامح عوامل اجرایی با زمین خواران و متخلفان است که در هر دو حوزه نیازمند اصلاح هستیم.

هاشمی خاطر نشان کرد:در حوزه زیرساختها نیز در جنوب تهران آسیبهای جدی در مقابل سیل وجود دارد و درصورت وقوع بارندگی های فراتر از میزان انتظار ممکن است به انتقال روان آبها شمال و مرکز تهران به مناطق فرو رفته در جنوب تهران و خسارات سنگین بیانجامد که در این مورد بایست موضوع از طریق همکاری نهادهای مسئول نظیر سازمان آب و فاضلاب ، وزارت نیرو و شهرداری تهران مورد پیگیری ویژه قرار گیرد تا اقدامات حفاظتی از مناطق فرورفته تهران پیش بینی گردد.

وی افزود:در سال جاری تشدید بارندگی می تواند فرصتی برای احیا محیط زیست، زنده شدن مجدد اراضی کشاورزی دچار خشکسالی و جان گرفتن تالاب ها، دریاچه ها و رودخانه های خشکیده شود و نباید با شتابزدگی در تصمیم گیری ، ذخائر ارزشمند آبی کشور را به مثابه یک تهدید نگریست.

وی همچنین افزود: هفته گذشته شاهد اقدام بی سابقه و فاقد توجیه دولت ایالات متحده علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودیم، اقدامی که با طرح موضوع تروریسم دولتی، اگرچه تهدیدی علیه جمهوری اسلامی به شمار می آید اما مانند شمشیری دولبه عملکرده و فعالیتهای نظامی و اطلاعاتی آمریکا در سراسر جهان بویژه خاورمیانه را نیز می تواند بعنوان مصادیق تروریسم دولتی شامل شود.

این اقدامات شتابزده در راستای طرح مثلث عبری، عربی و افراطی در آمریکا صورت می گیرد و نتیجه آن تعمیق وحدت ملی و همبستگی بیشتر جریانات سیاسی داخلی در دفاع از منافع ملی شده است و باید پاسخ آن با اقتدار توام با هوشیاری وعقلانیت داده شود.

هرگونه واکنش هیجانی در راستای طرح دشمنان کشور برای همراه سازی دولت ها و قدرت های بین المللی با اقدام علیه ایران و خروج از حالت انزوای فعلی است که مخالفان ایران در صحنه های بین المللی بدلیل بدعهدی و توطئه آمریکا می باشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه

وب گردی