سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

چرا ایران دست بالا را در جنگ رمضان دارد؟/ ۲ نکته در مورد یک واقعیت تلخ برای محور عبری-آمریکایی

«تنها پس از گذشت چند روز از آغاز تجاوز جدید آمریکا و اسراییل به ایران شاهد بودیم که کشورمان هم در عرصه میدانی و هم روایت سازی ابتکار عمل را به دست گرفت. موضوعی که به یک کابوس بزرگ برای دشمنان تبدیل شده است.»

موشک های ایرانی
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، روند جنگ افروزی و تجاوز رژیم اشغالگر قدس و آمریکا به کشورمان همچنان ادامه دارد. البته که ایران هم با ضربات کوبنده و قابل توجه خود به دشمنان شگفتی ساز شده و توانسته به دستاوردهای میدانی زیادی برسد. جالب اینکه اغلب رسانه های مطرح غربی و البته تحلیلگران در جهان تا به اینجای کار ایران را پیروز واقعی میدان ارزیابی می کنند.

با این همه واقعیت این است که در صحنه میدانی واقعیت هایی قابل مشاهده هستند که به صورت عینی برتری ایران را فریاد می زنند و از دست بالای آن حکایت دارند. در این رابطه توجه به ۲ نکته مهم به نظر می رسد. 

اول اینکه چند روز از آغاز جنگ نگذشته بود که ایران توانست خیلی زود ابتکار عمل را در عرصه روایت سازی جنگ به دست بگیرد. نه تنها تریبون های داخلی فعال شدند بلکه صدور مجوز حضور خبرنگاران خارجی در کشورمان نیز سبب شد تا خیلی زود هم آمریکا و هم اسراییل و هم روایت های دروغین آن ها رسوا شوند. البته که فضای مجازی نیز در رسوا شدن دشمنان نقشی مهم ایفا کرده است. 

جالب اینکه اکنون هرچه ترامپ می گوید از سوی افکار عمومی کشورش و جهان با دیده تردید نگریسته می شود و به آن اعتماد چندانی نیست. اساسا به همین دلیل هم است که ترامپ در یک هفته ۹ بار ادعای پیروزی می کند اما کشی وی را جدی نمی گیرد! جالب اینکه هیچکس حاضر نیست در کنار آمریکا و اسراییل در جنگ افروزی علیه ایران قرار گیرد. 

نکته دوم اینکه در صحنه میدانی نیز ایران جدای از وارد کردن ضربات راهبردی به دشمنان در عین حال این پیام را هم به جهانیان می رساند که هنوز کارت های بازی زیادی را در دست دارد که آن ها را رو نکرده است. در واقع جریان های دشمن با ایران خوب می دانند که کشورمان می تواند جلوه های جدیدی از قدرت خود را رو کند که دشمنان را شوکه خواهند کرد و بیش از پیش آن ها را به ایستگاه شکست در جنگ افروزی علیه کشورمان نزدیک تر می کند. 

مجموع این مسایل سبب شده اند تا ایران دست برتر را در جنگ با دشمنان داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه