خبرگزاری موج گزارش می دهد؛
۲ نکته در مورد ریاکاری جدید نتانیاهو
«به تازگی رسانه های صهیونیست از اقدام نتانیاهو در تماس با مقام های قطری و عذرخواهی رسمی از آن ها به دلیل حمله تروریستی به دوحه خبر داده اند. موضوعی که در نوع خود حامل پیام های معناداری از ضعف و شکست برای اشغالگران اسرائیلی است.»

،کانال ۱۲ رژیمصهیونیستی به تازگی در گزارشی مدعی شده که بنیامین نتانیاهو در تماس با مقام های ارشد قطری، بابت اقدام چند وقت قبل اسرائیل در حمله به دوحه برای ترور رهبران جنبش حماس، عذرخواهی رسمی کرده است. خبری که با بازتاب های بین المللی گسترده ای همراه شده و دیدگاه های مختلفی در مورد آن مطرح می شود. با اینهمه، در رابطه با این موضوع، توجه به دو مولفه ضروری به نظر می رسد.
اول اینکه اقدام اسرائیل در حمله به یک کشور مستقل نظیر قطر و سپس عذرخواهی نتانیاهو بابت آن، نشان میدهد که صهیونیست ها صرفا به دلیل فشارهای مضاعفی که بر آن ها وارد شده، مجبور شده اند از قطری ها عذرخواهی کنند و الا، آن ها آگاهانه والبته گستاخانه اقدام به نقض حاکمیت ملی قطر کرده اند. اکنون قطری ها باید از خود بپرسند که آیا این منطقی است که صهیونیست ها دست به یک اقدام تروریستی بزنند و بعد از آن صرفا بگویند که از این اقدام خود پشیمانیم؟!
آیا اسرائیل و مقام های ارشد نظامی و سیاسی آن، قبل از حمله به قطر، به واکاوی تمامی سناریوهای مطرح در مورد این اقدام ماجراجویانه خود نپرداخته اند و نمی دانستند که چه حرکت غلطی را انجام می دهند؟ از این رو، اگر تمامی این پرسش ها را کنار هم بگذاریم یک واقعیت روشن می شود و آن هم این است که اسرائیل نه با حسننیت، بلکه از سرِ اجبار از مقام های قطری عذرخواهی کررده است. از این رو، امکان دارد بار دیگر هم علیه این کشور دست به تروریسم بزند و رویه ای مشابه را با یک عذرخواهی ساده در پیش گیرد.
نکته دوم اینکه حمله ناموفق به قطر، بیش از پیش انزوای سیاسی صهیونیستها در غرب آسیا را تشدید و تعمیق کرد. بسیاری در فلسطین اشغالی به نتانیاهو حمله کردند و گفتند که او با این اقدام خود عملا ضربه ای مهلک به خودِ رژیم اشغالگر قدس زد. از این رو، نتانیاهو که نتوانست در حمله به دوحه به نتایج مطلوب خود دست یابد، وقتی تبعات سنگین اقدام نابخردانه اش را مشاهده کرد، عذرخواهی از قطری ها را به مثابه راهی برای کاستن از فشارهای فزاینده ای که اسرائیل با آن ها رو به رو شده ارزیابی کرده است.
به بیان ساده تر، نتانیاهو بار دیگر به خوبی نشان داد که خوب بلد است بحران سازی کند اما در عرصه عمل، قدرت مدیریت بحران ها و نتایج را ندارد. این برخلاف همان تصویری است که وی سعی دارد به هر نحو ممکن به خوردِ افکار عمومی جهان و به ویژه ساکنان اراضی اشغالی بدهد. مضوعی که عملا از نتانیاهو یک ببر کاغذی ساخته است.
ارسال نظر