سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با حضرات آیات حسینی بوشهری، فاضل لنکرانی، اعرافی و شهرستانی دیدار کرد

به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور، نماینده ولی فقیه و رئیس این شورا، با آیت الله العظمی مکارم شیرازی و حضرات آیات فاضل لنکرانی، اعرافی، شهرستانی و حسینی بوشهری دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ، به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور، نماینده ولی فقیه و رئیس این شورا، با آیت الله العظمی مکارم شیرازی و حضرات آیات فاضل لنکرانی، اعرافی، شهرستانی و حسینی بوشهری  دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 در این دیدارها، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در دوره تحولی اخیر، بر نقش بی‌بدیل شورا در برگزاری مراسم و مناسبت‌های ملی و مذهبی، ضرورت «لحظه‌شناسی» در عرصه تبلیغات و تلاش برای مردمی‌کردن این آیین‌ها تأکید کرد. وی همچنین جایگاه شورا را در صیانت از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی یادآور شد.

آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در این دیدار با تقدیر از فعالیت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تأکید کرد: برنامه‌های این شورا بسیار مفید و برای نظام جمهوری اسلامی حیاتی است. آثار و برکات اقدامات آن مشهود است و بی‌شک این کار بزرگ، عبادت محسوب می‌شود و در حفظ نظام تأثیر شگرف دارد. ایشان  با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، توطئه‌های دشمنان را در عرصه جنگ نرم خنثی می‌کند، افزود: از ظرفیت‌های مردمی به بهترین نحو بهره می‌برید و باید دانست که مبارزه تنها با سلاح نیست؛ گاه برنامه‌هایی که شما متولی آن هستید، از هر سلاحی کارآمدتر و قوی‌تر است. دعا می‌کنیم مشمول عنایات الهی باشید.

آیت‌الله فاضل لنکرانی هم در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین موسی‌پور بر ضرورت انتقال مبانی و اندیشه‌های امام خمینی(ره) به نسل‌های مختلف تأکید کرد و اظهار داشت: راهبردهای امام، دقیق، هوشمندانه و ماندگار است و هرچه زمان می‌گذرد، عمق این سخنان بیشتر آشکار می‌شود. همان‌گونه که امام آمریکا را «شیطان بزرگ» معرفی کردند و امروز این واقعیت را با وضوح بیشتری درک می‌کنیم.

در ادامه، آیت‌الله حسینی بوشهری، اقدامات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را «مشهود و اثرگذار» خواند و گفت: حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور در این مسئولیت، با درایت، تدبیر و مدیریت شایسته، به پیشبرد اهداف شورا کمک کرده است. شورا توانسته مردم را در صحنه نگه دارد و در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی، نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهرستانی با اشاره به توطئه‌های پی‌درپی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، دشمنان با تمام قوا در صدد فشار بر نظام بودند، اما هوشیاری و اتحاد مردم و مسئولان، تمامی این نقشه‌ها را نقش بر آب کرد.

 وی افزود: ملت ایران در چهار دهه گذشته ثابت کرده است که می‌تواند در برابر شدیدترین فشارهای بین‌المللی ایستادگی کند و امروز نیز با همان روحیه انقلابی، مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهد.

آیت الله اعرافی گفت: اقتدار اجتماعی و سیاسی نظام اسلامی ایران، به‌عنوان یگانه نظام مردم سالاری دینی در کنار مشروعیت الهی، به انتخابات و حضور میدانی مردم وابسته است و این اقتدار سیاسی و اجتماعی رکن مهمی است  و بر سایر مولفه‌های قدرت از جمله امنیت، اثرگذار است. بنابراین حضور میدانی مردم، بر این مولفه‌ها و همچنین بر میزان حضور مردم در انتخابات نیز اثر می‌گذرد و پایه سایر اقتدارها است. از این جهت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یک رکن مهم اقتدار نظام است و آینده ایران در گرو نقش آفرینی شایسته این شورا در سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و جهت‌دهی به‌مراسم بمنظور حفظ مردم در میدان و تقویت و ارتقای آن است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه