سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت و گو با خبرگزاری موج؛

صهیونیست‌ها با پروپاگاندای رسانه‌ای درصدد تسخیر افکار عمومی هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: پروژه‌ی کلان اسلام هراسی اکنون سیاست قطعی و رسمی رسانه‌هایی است که مدیریت آن برعهده صهیونیست‌هاست همین جوسازی رسانه ای باعث شده است که در آمریکا فردی به یک کودک شش ساله حمله می‌کند.

غزه همچنان در آتش

ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج، با اشاره به پروپاگاندای رسانه ای رژیم صهیونیستی و مظلوم نمایی، اظهار داشت: رسانه های بزرگ و فراگیر جهان در دستان صهیونیست‌هاست از این رو از طریق رسانه افکار عمومی را مدیریت می‌کنند و همین موضوع سبب شده است که به راحتی دست به کشتار و انجام کارهای ناشایست بزنند و صدای اعتراضی هم از کسی بیرون نیاید.

وی افزود: مثلاً به دروغ مطرح کردند که مقاومت اسلامی فلسطین سر کودکان فلسطینی را بریده و یا به اسرای زن تجاوز کرده اند اما در ادامه خودشان این موضوعات را تکذیب کردند اما چرا این موارد را مطرح کردند چون به دنبال فضاسازی برای اقدامات ناشایست خودشان بودند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: پروژه‌ی کلان اسلام هراسی اکنون سیاست قطعی و رسمی رسانه‌هایی است که مدیریت آن برعهده صهیونیست‌هاست همین جوسازی رسانه ای باعث شده است که در آمریکا فردی به یک کودک شش ساله حمله می‌کند.

رضایی تصریح کرد: کشورهای اسلامی باید تمام ظرفیت های خودشان را برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین فعال کنند ایران نیز این ظرفیت را فعال کرده است یکی از همین ظرفیت ها فعال کردن دیپلماسی پارلمانی است و رییس مجلس با تمام روسای مجالس کشورهای اسلامی ارتباط گرفتند تا از مردم مظلوم فلسطین حمایت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه