سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

امیر حیدری:

ارتش حالت تهاجمی نسبت به ریشه کن کردن ویروس کرونا دارد

فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: ارتش حالت تهاجمی نسبت به ریشه کن کردن ویروس کرونا دارد و تمام تجهیزات خود را پای کار خواهد آورد. ارتش در کنار مردم است و یک بار دیگر " شعار ارتش فدای ملت" را به منصه ظهور خواهد رساند.

نشست خبری فرمانده نیروی زمینی ارتش/امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش

به گزارش خبرگزاری موج، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از خط های تولید ماسک و لباس های حفاظتی اظهار کرد: پس از تشکیل قرارگاه جهادی مبارزه با ویروس کرونا در ارتش ، علاوه بر تولید ماسک و لباس های حفاظتی ، برخی از تجهیزات خودرویی را بلافاصله با تغیر کاربری به تجهیرات ضد عفونی و مه پاش تبدیل کرده ایم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت خوبی در تولید تجهیزات در مقابله با ویروس کرونا هستیم، افزود: کارگاه های مختلفی را در سطح کشور در استان های کرمانشاه ، ایلام ، تهران ، گلستان و خوزستان دایر کرده ایم تا پاسخگوی یگان های نیروی زمینی ارتش ، بیمارستان ها و حتی در آینده بتوانیم در اختیار مکان های عمومی نیز  ارسال کنیم ، در این کارگاه نیز روزانه به صورت شبانه روزی تهداد ۱۰ هزار ماسک و لباس حفاظتی تولید می شود.

امیر حیدری با اشاره به تشکیل قرارگاه جهادی مقابله با ویروس کرونا در ارتش گفت: این قرارگاه قابلیت های مطلوبی در حوزه پیشگیری و همچنین ضدعفونی کردن اماکن و معابر شهری را دارد ، از روز گذشته در تمامی قرارگاه های نیروی زمینی ارتش این قرارگاه شروع به فعالیت کرد و در چندین استان با حضور در اماکن عمومی آغاز به ضد عفونی و مه پاشی کرده است.

وی تاکید کرد: قرارگاه مبارزه با ویروس منحوس کرونا در دو نوبت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا ع در مشهد مقدس را ضد عفونی کرده است، علاوه بر این مکان مقدس  بخش های مختلفی از اماکن عمومی مشهد را نیز ضد عفونی کرد و این روند  ادامه خواهد داشت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به این پرسش که آیا ارتش با وزارت بهداشت همکاری دارد خاطرنشان کرد: ما بصورت مرتب با مسولین وزارت بهداشت و همچنین دانشگاه های علوم پزشکی در ارتباط هستیم؛ امروز نیز در تماس تلفنی با استاندار قم از اعزام کادر پزشکی مجرب به بیمارستان های قم صحبت شد که ان شاالله در صورت نیاز این موضوع نیز انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: ارتش حالت تهاجمی نسبت به ریشه کن کردن ویروس کرونا دارد و تمام تجهیزات خود را پای کار خواهد آورد. ارتش در کنار مردم است و  یک بار دیگر " شعار ارتش فدای ملت"  را به منصه ظهور خواهد رساند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه