سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

امیر حیدری:

امروز کسی جرات و توان حمله هوایی به کشور ما را ندارد

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: امروز همه قطعات بالگردها با دستان با کفایت پرسنل وزارت دفاع و همکاری صنایع یا علی نیروی زمینی ارتش ساخته شده و بر روی بالگردها نصب شده و آماده به کار شده است و امروز کسی جرات و توان حمله هوایی به کشور ما را ندارد.

نشست خبری فرمانده نیروی زمینی ارتش/امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش

به گزارش خبرگزاری موج،  امیر سرتیپ کیومرث حیدری ، فرمانده نیروی زمینی ارتش امروز یکشنبه ۲۰ بهمن در مراسم تحویل ده‌ها فروند بالگرد بازآمدسازی شده به نیروی زمینی ارتش در اصفهان، در جمع خبرنگاران گفت: امروز ده‌ها فروند بالگرد به ناوگان پر قدرت هوانیروز نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران اضافه شد؛ نیروی زمینی ارتش با بازآمدسازی (اورهال) این بالگردها دستورهای رهبر معظم انقلاب و فرمانده معظم کل قوا را به اجرا گذاشت و سربازی ولایت را انجام داد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش  افزود: این بالگردها با بهره‌گیری از توانمندی منحصر به فرد وزارت دفاع و بدون نیاز به وارد کردن قطعه از خارج، بازآمدسازی شدند و با افتخار به ناوگان هوانیروز نیروی زمینی ارتش در شهرهای اصفهان، آبیک قزوین، مسجدسلیمان، کرمان و کرمانشاه پیوستند.

او تصریح کرد: عدد و رقم و هزینه بازآمدسازی داخلی این بالگردها قابل مقایسه با وارد کردن قطعات آنها از خارج از کشور قابل مقایسه نیست.

امیر سرتیپ حیدری اضافه کرد: امروز همه قطعات این بالگردها با دستان با کفایت پرسنل وزارت دفاع  و همکاری صنایع یا علی نیروی زمینی ارتش ساخته شده و بر روی بالگردها نصب شده و آماده به کار شده است و امروز کسی جرات و توان حمله هوایی به کشور ما را ندارد.

گفتنی است مراسم تحویل بالگردهای بازآمدسازی شده با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امیر سرتیپ دوم قربانی فرمانده هوانیروز نیروی زمینی ارتش و امیر سرتیپ دوم خواجه فرد مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در پایگاه چهارم رزمی هوانیرور ارتش جمهوری اسلامی ایران در اصفهان برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه