سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

سرلشکر موسوی:

دشمنی ریشه‌دار سردمداران آمریکا عمیق و جدی است

فرمانده کل ارتش با اشاره به موضع‌گیری و حمایت ترامپ از مسائلی که اخیرا در کشور شکل گرفت، گفت: دشمنی ریشه‌دار سردمداران آمریکا عمیق و بسیار جدی است. آن‌ها حتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نیز دشمنی ریشه‌داری با ملت ایران داشتند.

سرلشکر موسوی

به گزارش خبرگزاری موج، سرلشکر عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش که در همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سخن می‌گفت با اشاره به ابعاد گسترده دفاع مقدس بیان کرد: ملت بزرگ ایران در طول هشت سال دفاع مقدس به رهبری امام خمینی (ره) یک معجزه بزرگ را به وجود آوردند. دفاع مقدس ابعاد متعددی دارد که هر یک از آن‌ها برای همه زمان‌ها یک قوت و قدرت ایجاد کرده است.

پرداختن جدی و قوی‌تر به دفاع مقدس ضرورت دارد

وی افزود: با پرداختن جدی و قوی‌تر می‌توان نتیجه‌های بهتری گرفت. ما از دفاع مقدس درس‌های مختلفی گرفته‌ایم، از جمله آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد که دشمنی‌ها را به ما نشان داد، از سوی دیگر چگونگی مقابله با آن را به ما بازآموزی کرد و به ما آموخت که چگونه می‌توانیم از گردنه‌های سخت و مشکلات با موفقیت عبور کنیم.

همه سازمان‌ها موظف هستند که از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس  حمایت کنند

سرلشکر موسوی درباره ارتباط ارتش با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس توضیح داد: این بنیاد متعلق به همه گروه‌ها و سازمان‌ها یا اقشاری است که در دوران دفاع مقدس حضور داشته‌اند. کار این بنیاد حفظ و نشر آثار مرتبط با دفاع مقدس است و همه سازمان‌ها موظف هستند که از این بنیاد حمایت کنند چرا که این بنیاد به اشکال هنری مباحث مرتبط با دفاع مقدس را بیان می‌کند.

فرمانده کل ارتش در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به موضع‌گیری و حمایت ترامپ از مسائلی که اخیرا در کشور شکل گرفت، بیان کرد: این موضوع بسیار ساده است و نیاز به تحلیل سیاسی ندارد. دشمنی ریشه‌دار سردمداران آمریکا عمیق و بسیار جدی است. آن‌ها حتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نیز دشمنی ریشه‌داری با ملت ایران داشتند، بنابراین طبیعی است که از هر رخنه و گسلی استفاده کنند اما اکنون شکست خورده‌اند و بعدها نیز شکست خواهد خورد.

در جریان بازدید سرلشکر عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش از نمایشگاه دستاورد و عملکرد مراکز استانی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ۳۰ متن نمایشی دفاع مقدس، نماهنگ اسطوره سپاه و نرم‌افزار بازدید مجازی از مراکز فرهنگی دفاع مقدس رونمایی شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه