سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

روحانی در نشست مشترک با علی‌اف:‌

باید توافق حقوقی با اجماع ۵ کشور درباره «دریای خزر» حاصل شود

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران گفت: در زمینه دریای خزر باید یک توافق حقوقی با اجماع ۵ کشور حاصل شود.

رئیس جمهور کشور های ایران و آذربایجان

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران امروز در نشست‌خبری مشترک با الهام علی‌اف رئیس‌جمهوری آذربایجان، گفت: در زمینه دریای خزر باید یک توافق حقوقی با اجماع ۵ کشور حاصل شود که در این زمینه همکاری و رایزنی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان ادامه دارد و اهمیت خاصی دارد و در این جلسات تاکید کردیم بر ادامه کار برای رسیدن به توافق نهایی.

وی افزود: همچنین در زمینه بهره‌برداری از منابع نفتی در دریای خزر که قبلاً در این زمینه دو کشور با هم مذاکراتی داشتند، به همین منظور برای مشارکت در بهره‌برداری از منابع این دریا، امروز هم این بحث را ادامه دادیم  و قرار شد وزرای نفت دو کشور این بحث را برای رسیدن به نتیحه نهایی ادامه دهند.

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران ادامه داد:‌ مسائل سه جانبه جزو مباحث امروز ما بود؛ ما همکاری‌های سه جانبه بین ایران، آذربایجان و روسیه، سه‌گانه بین ایران، آذربایجان و ترکیه و ایران و سه جانبه دیگر بین ایران،  آذربایجان و گرجستان ادامه دادیم. در دو سه گانه اول بین ایران، آذربایجان و روسیه قدم‌های خوبی قبلا برداشته شده بود و اجلاس سه جانبه در سطح سران نیز در این زمینه برگزار شده بود. در زمینه سه جانبه ایران، آذربایجان و ترکیه نیز اقدامات خوبی تاکنون صورت گرفته که باید ادامه پیدا کند.

روحانی به موضوعات منطقه اشاره کرد و گفت: بخش دیگر از مذاکرات ما به مسائل منطقه‌ای اختصاص داشت، بین ایران و آذربایجان نظرات بسیار نزدیکی درباره مسائل منطقه وجود دارد، معتقدیم تروریسم را که برگرفته از تفکر سلفی و وهابیت است، خطر بزرگی برای امنیت منطقه می‌دانیم و فکر تروریستی باید در این منطقه برای همیشه خشکانده شود. درباره سوریه و عراق نیز نظرات مشترکی داریم.

وی اضافه کرد: در مذاکرات امروز اظهار امیداوری کردیم که تلاش‌های ایران، ترکیه و روسیه که از گذشته شروع شده، به نتیجه برسد و مسیری که از آستانه شروع شده به راه‌‌حل نهایی برسد که راه‌حل نهایی سیاسی خواهد بود.

رئیس‌جمهور در بخش پایانی سخنانش موضوع قره‌باغ را مورد توجه قرار داد و خواستار حل این مناقشه از طریق سیاسی و گفت‌و‌گو شد.

وی در این باره گفت: ایران معتقد است که تمامیت ارضی کشورها باید مورد احترام شمرده شود و مسائل از طریق گفت‌و‌گو حل شود؛ امیداریم مسئله قره‌باغ  از طریق گفت‌وگو حل شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه