خسارت بیش از هزار میلیارد تومانی به صنایع شهرک خیام زبرخان در جنگ تحمیلی سوم
مدیر صنعت، معدن و تجارت شهرستان زبرخان از خسارت دیدن ۳۸ واحد صنعتی در پی حمله آمریکایی ـ صهیونیستی به شهرک صنعتی خیام خبر داد.
، سید محمد حسینی اطهار کرد: در جریان حمله آمریکایی ـ صهیونیستی به شهرک صنعتی خیام، ۳۸ واحد صنعتی مستقر در این شهرستان دچار خسارت شدند که تاکنون بیش از هزار میلیارد تومان (یک همت) آن به تأیید کارشناسان رسیده است.
وی ادامه داد: مبالغ خسارت وارده طبق ادعای واحدهای تولیدی و صنعتی همچنان در دست کارشناسی است و خسارات ناشی از حمله و موج انفجار به تأسیسات، تجهیزات و ساختمانهای صنایع، طبق دستورالعمل و جداول ارسالی در سامانه جامع کارآفرینی، اشتغال و تسهیلات (کات) ثبت میشود و در شورای تأمین استان خراسان رضوی بررسی و تأیید خواهد شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت نیشابور نیز در خصوص این حمله عنوان کرد: واحد تولیدی متالوژی پودر در جنگ تحمیلی اخیر مورد هجوم رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار گرفت.
حسین سراج افزود: به درخواست واحدهای تولیدی و با تأکید مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی مبنی بر بازسازی سریع این واحدها، تعیین میزان خسارت در حال ارزیابی توسط کارشناسان رسمی دادگستری است.
ارسال نظر