سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تمدید نمایشگاه فروش بهاره مشهد تا ۲۵ اسفندماه

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد از تمدید نمایشگاه فروش بهاره در این مجموعه خبر داد.

میادین میوه و تره بار
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، سیدجمال‌الدین حسینی با اشاره به آغاز فعالیت نمایشگاه از ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ گفت: «زائران و مجاوران می‌توانند همه‌روزه از ساعت ۱۵ تا ۲۲ و در شب‌های قدر تا ساعت ۲۰ از این رویداد بازدید کنند».

وی تصریح کرد: این رویداد قرار بود از ۱۲ اسفند شروع شود اما به‌دلیل شرایط خاص کشور، برنامه زمان‌بندی از ۱۵ اسفند تنظیم شد.

حسینی با بیان اینکه استقبال از این نمایشگاه فراتر از انتظار بوده است، افزود: «به‌دلیل درخواست غرفه‌داران و استقبال مردم، تصمیم بر تمدید زمان نمایشگاه تا روز دوشنبه ۲۵ اسفندماه گرفته شد».

به گفته مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد، برای این رویداد بیش از ۱۲ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی در سالن‌های فردوسی، خلیج‌فارس و عطار در نظر گرفته شده است و بیش از ۳۵۰ شرکت از سراسر کشور در آن حضور دارند.

وی هدف از برپایی این نمایشگاه را حذف واسطه‌ها و عرضه مستقیم کالا از تولیدکننده به مصرف‌کننده عنوان کرد و افزود: «در نمایشگاه فروش بهاره، تلاش شده تا مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی سبد خانوار با قیمت مناسب تأمین شود تا هم به اقتصاد خانواده‌ها کمک و هم از تولیدکنندگان داخلی حمایت شود».

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد در پایان افزود: کالاهای عرضه‌شده شامل پوشاک، کیف و کفش، لوازم خانگی و آشپزخانه، مواد غذایی، آجیل و خشکبار، شیرینی و شکلات، گوشت مرغ، تخم‌مرغ، برنج، مواد شوینده، تزئینات سفره هفت‌سین، گل و گیاه و سایر ملزومات مورد نیاز خانواده‌ها در آستانه نوروز است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه