وجود بیش از ۳۰ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در خراسان‌رضوی

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی با اشاره به تایید نهایی ۳۰ هزار و ۹۸۶ متقاضی در طرح جوانی جمعیت بیان کرد: تاکنون فرآیند تأمین زمین برای ۹ هزار و ۱۳۵ واحد انجام شده است.

ساخت مسکن
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، وحید داعی اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی، تاکنون۵۳ هزار و ۳۵۰ متقاضی شناسایی شده‌ و برای ۶۵ هزار و ۲۴۱ واحد مسکونی در سامانه، پروژه تعریف شده؛ برای اجرای این طرح، ۴ هزار و ۱۴۸ هکتار زمین با ارزشی بالغ بر ۱۷۶ هزار میلیارد تومان تأمین شده است.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی با دارا بودن ۷۶ سایت فعال، یکی از استان‌های پیشرو در تعداد سایت‌های آماده‌سازی نهضت ملی مسکن در کشور است گفت:از مجموع واحدهای تعریف شده، ۲۲ هزار و ۶۸۰ واحد به صورت انبوه‌سازی و ۴۲ هزار و ۵۶۱ واحد در قالب گروه‌های ساخت واگذاری به مردم در حال اجراست.

داعی با بیان اینکه تمامی ۹۶ شهر استان دارای محدوده‌های هدف بازآفرینی مصوب هستند، خاطرنشان کرد: مجموع مساحت محلات هدف در استان ۱۷ هزار و ۴۵۹ هکتار است در همین راستا بسته‌های تشویقی نوسازی برای ۹۱ شهر استان در کمیسیون ماده ۵ تصویب و ابلاغ شده و برای ۵ شهر دارای بافت تاریخی نیز تفاهم‌نامه‌ای با میراث فرهنگی منعقد شده است.

وی تصریح کرد: طی دو سال اخیر موفق به نوسازی ۱۱ هزار و ۱۵۸ واحد در خراسان رضوی شدیم همچنین، ۴۱۰ پروژه در سال جاری از تخفیفات ویژه خدمات مهندسی در بافت‌های فرسوده بهره‌مند شده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه