English

شیوع ۳۲ درصدی آنفولانزا در مشهد

۳۲ درصدبیماری‌های تنفسی نمونه گیری شده از بیماران بستری فعلی در مشهد را آنفولانزا تشکیل میدهد.

سرماخوردگی و آنفولانزا
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: براساس رصد و پایش صورت گرفته در یکی از پایگاههای بستری بیماران تنفسی در ابتدای آبان ۷ درصد ابتلای به بیماری ها‌ی تنفسی در مشهد مربوط به آنفولانزا و ۲ درصد مربوط به کرونا بود.

دکتر مهدی قلیان افزود: این آمار هم اکنون با شیب تند به ۳۲ درصد ابتلا به آنفولانزا و دو و چهار دهم درصد ابتلا به کرونا رسیده است.

وی با اشاره به اینکه ماهیت همه بیماری‌های تنفسی یکی است افزود: شرایط اقلیمی ونبود بارندگی باعث تشدید بیماریهای تنفسی در مشهد شده است که بارش باران با افزایش رطوبت هوا میتواند مانع از شیوع این بیماری ها شود.

 دکتر قلیان با اشاره به وجود واکسن آنفولانزا در مراکز جامع سلامت از افراد و گروههای پرخطر مانند مادران باردار، جانبازان و افراد دارای نقص سیستم ایمنی خواست در صورتی که در مرحله کومون بیماری نیستند برای تزریق واکسن آنفولانزا اقدام کنند.

وی با اشاره به جذب هفتصد پرستار در سال گذشته در مشهد گفت: هرچند که سرانه تعداد پرستار نسبت به تخت بستری در کشور کم است با جذب این تعداد پرستار نسبت به سرانه کشور در حد قابل قبولی هستیم.

دکتر قلیان همچنین غیر مجازی شدن مدارس در مشهد را راهی برای شکسته شدن زنجیره و چرخه آنفولانزا دانست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه