سرخط خبرها
  • هرگز دارو‌ها را به عنوان شکلات به کودکان معرفی نکنید
  • نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت آغاز شد
  • آماده‌باش تیم‌های امداد و نجات در پی هشدار هواشناسی
  • آزادی ۱۴۸۵ زندانی غیرعمد در سال‌جاری بدون حتی یک ریال
  • قانون حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس اصلاح می‌شود
  • اطفای حریق در یک کارخانه در جاده مخصوص
  • مصدومیت بلای جان پرسپولیسی‌ها در آستانه بازی با نساجی
  • هشدار پلیس درباره تبلیغات موتورسیکلت‌های بدون گواهینامه و پلاک
  • فریب تخفیف‌های وسوسه‌کننده در بازار طلای آنلاین را نخورید
  • عارف: تورم قوانین یک‌شبه حل نمی‌شود/‌نتیجه تفویض اختیار مطلوب بود
  • متهم پرونده قتل شهردار جونقان دستگیر شد
  • سه پیروزی ارزشمند برای آزادکاران ایران در قهرمانی جهان
  • اعتبار کالابرگ ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به یک‌میلیون‌و۵۰۰ هزار تومان افزایش یافت
  • لاپید: نتانیاهو هیچ شانسی برای تشکیل کابینه ندارد
  • راه اندازی سامانه ثبت گزارش عوارض دارویی

ورود نخستین قطار گردشگری مشهد به سرخس

نخستین قطار گردشگری حامل لیدرهای تور، خبرنگاران و بلاگرهای خراسان رضوی برای معرفی ظرفیت‌های سرخس وارد این شهرستان مرزی شد.

قطار
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، فرماندار سرخس گفت: قطعا این اتفاق گامی نو در مسیر معرفی ظرفیت‌های منطقه خواهد بود و حضور این گروه گردشگران می‌تواند جرقه‌ای برای رشد اقتصادی شهرستان باشد.

مجید بیکی افزود: از این رو لازم است تیم‌هایی با شناخت بومی و تجربه حضور در منطقه دعوت شوند تا به‌عنوان سفیران فرهنگی و اقتصادی شهرستان در سطح استان ایفای نقش کنند.

 فرماندار سرخس با تأکید بر اهمیت روایت‌گری صحیح از ظرفیت‌های شهرستان بیان کرد: متأسفانه تاکنون معرفی شهرستان بیشتر بر نقاط ضعف متمرکز بوده، در حالی که با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها و همراهی مسئولان استانی می‌توان تصویر واقعی، توانمند و امیدبخش سرخس را به نمایش گذاشت.

 بیکی با اشاره به نقش نسل جدید در توسعه منطقه، تصریح کرد: نسل امروز تنها با شنیدن سرخط خبر قانع نمی‌شود، بلکه باید ببیند و لمس کند تا باور شکل بگیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استقبال از نخستین قطار گردشگری، نه یک اتفاق ساده، بلکه سرمایه‌گذاری فرهنگی و اقتصادی برای آینده شهرستان سرخس است که نیازمند همراهی و هم‌افزایی همه بخش‌هاست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه