۹۳۵ کیلو حشیش در مشهد کشف شد
فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی انتظامی از کشف محموله ۹۳۵ کیلو حشیش از یک باغ در حاشیه کلانشهر مشهد خبر داد.

، سرتیپ محمد کاظم تقوی اظهار کرد: تیم های عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر مشهد دراقدامی اطلاعاتی با ردزنی های گسترده به سرنخ هایی ازقاچاق محموله سنگین حشیش به مشهد و نگهداری آن داخل باغی در حاشیه شهر مشهد دست یافتند.
فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی افزود: پلیس پس از کنترل و مراقبت های پوششی در اقدامی غافلگیرانه وارد عمل شد. در این عملیات ۳ عضو این باند حرفه ای تهیه و توزیع مواد مخدر دستگیر و در بازرسی از باغ ۹۳۵ کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش کشف و یک دستگاه خودروی سواری توقیف شد.
سردار تقوی گفت: تحقیقات کارشناسان پلیس مبارزه با مواد مخدردرارتباط با این پرونده و دستگیری دیگر اعضای مرتبط با باند مذکور ادامه دارد.
ارسال نظر