سرخط خبرها
  • هرگز دارو‌ها را به عنوان شکلات به کودکان معرفی نکنید
  • نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت آغاز شد
  • آماده‌باش تیم‌های امداد و نجات در پی هشدار هواشناسی
  • آزادی ۱۴۸۵ زندانی غیرعمد در سال‌جاری بدون حتی یک ریال
  • قانون حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس اصلاح می‌شود
  • اطفای حریق در یک کارخانه در جاده مخصوص
  • مصدومیت بلای جان پرسپولیسی‌ها در آستانه بازی با نساجی
  • هشدار پلیس درباره تبلیغات موتورسیکلت‌های بدون گواهینامه و پلاک
  • فریب تخفیف‌های وسوسه‌کننده در بازار طلای آنلاین را نخورید
  • عارف: تورم قوانین یک‌شبه حل نمی‌شود/‌نتیجه تفویض اختیار مطلوب بود
  • متهم پرونده قتل شهردار جونقان دستگیر شد
  • سه پیروزی ارزشمند برای آزادکاران ایران در قهرمانی جهان
  • اعتبار کالابرگ ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به یک‌میلیون‌و۵۰۰ هزار تومان افزایش یافت
  • لاپید: نتانیاهو هیچ شانسی برای تشکیل کابینه ندارد
  • راه اندازی سامانه ثبت گزارش عوارض دارویی

جشنواره عطر و طعم پاییز در مشهد برگزار می‌شود

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد، از برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی خبرداد.

جشنواره پاییز مشهد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، حسین مختاری گفت: جشنواره «عطر و طعم پاییز» اولین بار در پارک جهان‌شهر برگزار شد و با استقبال گسترده شهروندان از این جشنواره، محل برگزاری در سال‌های بعد به باغ مشهد منتقل شد و دو سال متوالی میزبانی این رویداد را برعهده داشت؛ امسال نیز سومین دوره آن با برنامه‌هایی متنوع اجرا خواهد شد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد با اشاره به جنبه‌های بصری و هنری این رویداد خاطرنشان کرد: در جشنواره امسال بیش از ۲۰۰ گونه گل داوودی در رنگ‌ها و فرم‌های گوناگون از سراسر کشور گردآوری و در قالب طرح‌های هنری و چشم‌نواز در محوطه باغ مشهد کاشته خواهد شد تا فضایی مناسب برای پیاده‌روی، عکاسی و لذت بردن از مناظر پاییزی برای شهروندان و گردشگران فراهم شود.

مختاری تصریح کرد: در کنار این جلوه‌های طبیعی، خدمات اجتماعی و فرهنگی متنوعی همچون بازی‌های ویژه کودکان، کارگاه‌های آموزش شهروندی، مسابقات سرگرم‌کننده، بازی‌های فکری و جنگ‌های شادی نیز با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری، روابط عمومی منطقه هفت، روابط عمومی سازمان و سایر دستگاه‌های دخیل ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه طعم پاییز نیز در این جشنواره بخش مهمی از تجربه بازدیدکنندگان خواهد بود اظهارکرد: میوه‌هایی مانند انار و محصولاتی که یادآور حس و حال پاییز هستند، در غرفه‌های ویژه به شهروندان عرضه خواهد شد تا فضای جشنواره ترکیبی از رنگ، عطر و طعم فصل پاییز را به ارمغان بیاورد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد در ادامه از استقبال کم‌نظیر شهروندان در دوره‌های گذشته یاد کرد و گفت: سال گذشته بر اساس برآورد و سرشماری انجام شده، بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار نفر از همشهریان و گردشگران داخلی در مدت برگزاری از این جشنواره بازدید کردند که نشان‌دهنده جایگاه ویژه این رویداد در تقویم فرهنگی و گردشگری مشهد است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه