English

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق بازرگانی ایران:

خسارات ناشی از قطع انرژی به واحدهای صنعتی باید پرداخت شود

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به پرداخت خسارات ناشی از قطع برق به واحدهای صنعتی تاکید‌ کرد.

 خسارات ناشی از قطع انرژی به واحدهای صنعتی باید پرداخت شود
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، محمدرضا رمضانی در اتاق بازرگانی خراسان رضوی به موضوع قطع انرژی صنایع و مشکلات ناشی از آن اشاره و اظهار کرد: در حالی که ماده ۲۵ قانون بهبود مستمر کسب‌وکار تاکید دارد که قطع برق و گاز واحدهای تولیدی نباید در اولویت قرار گیرد، اما متاسفانه قطع برق و گاز این واحدها در اولویت قرار گرفته است.

وی ادامه داد:  بایستی در اصلاحات قانون از سوی مجلس، پرداخت خسارت وارده قطع انرژی به واحدها در نظر گرفته شود.

وی اظهار کرد: حل مساله ثبت‌سفارش برای واردات کالا، موضوع دیگری است که باید مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گیرد؛ چراکه در حال حاضر فرآیندهای موجود در بانک مرکزی در این حیطه، فعالان اقتصادی را با چالش‌های بسیاری روبه‌رو می‌کند.

رمضانی افزود: لازم است برای ترخیص کالاهای دپو شده در گمرک برنامه‌ریزی شود تا شاهد تسریع در ترخیص و خروج کالاها از گمرک باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه