سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

ارائه خدمات به زائران پیاده امام رضا(ع) در ۲۲ مجتمع میان‌راهی

۲۲ مجتمع میان‌راهی در مسیرهای زیارتی کشور در حال ارائه خدمات فرهنگی، رفاهی و بهداشتی به زائران امام رضا(ع) هستند.

مجتمع بین راهی خراسان رضوی
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، مدیر مجتمع‌های میان‌راهی امام رضا(ع)، هدف اصلی از راه‌اندازی این مجتمع‌ها را تسهیل در انجام فرایض عبادی برای زائران و مسافران عنوان کرد و افزود: آستان قدس رضوی با نگاهی دینی و فرهنگی ساخت این مجتمع‌ها را در دستور کار قرار داد تا در کنار تسهیل عبادت، سایر نیازهای رفاهی، اجتماعی و فرهنگی زائران نیز برآورده شود.

صفرزاده ادامه داد: در ایام ماه محرم و صفر، مجتمع‌هایی همانند چناران، تربت‌جام و رباط‌سفید، به‌صورت ویژه از زائران پیاده امام رضا(ع) میزبانی می‌کنند و در برخی از مسیرها مانند یزد نیز افرادی داوطلبانه با حضور در مجتمع‌ها از زائران استقبال می‌کنند.

وی از راه‌اندازی ایستگاه‌های صلواتی چای و شربت در تمامی مجتمع‌ها خبر داد و گفت: در برخی مجتمع‌ها از جمله مجتمع میان‌راهی خوسف خدمات کاملی به عزاداران حسینی ارائه شده و این ایستگاه‌ها به پاتوقی برای تجدید عهد با اهل بیت(ع) تبدیل شده‌اند.

مدیر مجتمع‌های میان راهی امام رضا(ع)، با بیان این که این مجتمع‌ها از گذشته تاکنون نقش‌های متعددی از جمله اقتصادی، بازرگانی، اجتماعی، فرهنگی، دفاعی و زیست‌محیطی داشته‌اند، ادامه داد: مجتمع‌های میان‌راهی به طور عمومی دارای امکاناتی نظیر دو نمازخانه مجزا برای خواهران و برادران، سرویس‌های بهداشتی، آلاچیق، فضاهای بازی و پارکینگ ایمن است که به صورت ۲۴ ساعته آماده خدمت‌رسانی به زائران هستند.

صفرزاده به گسترش این فضاها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در مجتمع دامغان ظرفیت اسکان زائران فراهم شده و طبق مصوبات دو سال گذشته در تلاش هستیم بیش از ۱۰۰ مجتمع اقامتی جدید را راه‌اندازی کنیم تا بتوانیم امکان اقامت شبانه را نیز برای زائران فراهم سازیم.

مدیر مجتمع‌های میان‌راهی امام رضا(ع)، گفت: با افتتاح مجتمع میان‌راهی میرجاوه، خدمت‌رسانی به زائران پاکستانی از بدو ورود به کشور آغاز شده و این مجتمع با زیربنای بیش از ۵ هزار مترمربع و زیرساختی کامل در ایام محرم و صفر میزبان زائران پرشور اربعین است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه