سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

۴۳۲ مادر داوطلب مشهدی شیر خود را به نوزادان نارس هدیه کردند

رئیس بیمارستان تخصصی زنان و زایمان ام‌البنین (س) مشهد گفت: بیش از سه هزار و ۷۰۰ نوزاد نارس و محروم از شیرمادر تاکنون از شیر اهدایی مادران در این مرکز تغذیه شده‌اند.

شیر اهدایی مادران
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، دکتر ناهید صاحبدل‌فر  با بیان اینکه بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان چهارمین بانک شیر کشور از مردادماه سال ۱۳۹۸ راه‌اندازی شده است، افزود: در این بازه زمانی ۴۳۲ مادر داوطلب، چهار هزار و ۸۹۵ لیتر شیر مازاد خود را برای تغذیه نوزادان نارس، چند قلو و بیمار در اختیار بانک شیر مشهد قرار داده اند.

وی ادامه داد: در این مدت حدود پنج لیتر شیر اهدایی به اسفراین و ۱۲۶ لیتر شیر به مراکز درمانی شهر مشهد ارسال شده است.

رئیس بیمارستان تخصصی زنان و زایمان ام‌البنین (س) مشهد با بیان اینکه ۳۳۴ لیتر از این شیر اهدایی مربوط به سه ماهه نخست امسال است، گفت: در این بازه زمانی ۲۲ مادر در امر اهدای شیر مشارکت داشته‌اند و این میزان شیر در اختیار ۴۳۵ نوزاد قرار گرفته است.

وی ادامه داد: نوزادان نارس بسیاری هستند که امکان تغذیه با شیرخشک برای آنها وجود ندارد و مادرانشان نیز هنوز توان شیردهی ندارند.

صاحبدل گفت: بنابراین حضور خیرانه مادران و همکاری برای اهدای شیر می‌تواند حیات بخش نوزادان بسیاری باشد.

وی با بیان اینکه مادران داوطلب شیر مازاد خود را از بدو تولد تا یک سالگی نوزاد در اختیار بانک شیر قرار می‌دهند، افزود: نوزادان نارس، چند قلو و بیمار از این شیر تغذیه می شوند.

به گفته وی، جمع‌آوری شیرهای مازاد مادران شیرده، پاستوریزه کردن این شیرها و در نهایت رساندن این شیرهای اهدایی به مصرف نوزادان نارس و محروم، از خدمات بانک شیر مشهد به شمار می‌رود.

این پزشک متخصص زنان و زایمان تاکید کرد: بسیاری از بانوان شیر مازاد از نیاز فرزندشان دارند که متأسفانه به دلیل عدم آگاهی از وجود این بانک شیر و نیاز مضاعف سایر نوزادان به این ماده حیاتبخش، شیر مازاد خود را دور می‌ریزند، بنابراین از اینگونه مادران تقاضا می‌شود با بانک شیر بیمارستان ام‌البنین (س) مشهد به شماره ۰۵١٣٢٢٣١۰۶٢ داخلی ١٧١ و شماره همراه ۰٩۰۵٣۶۵٢۰٩٧ تماس بگیرند.

به گفته وی، این مادران بدون نیاز به مراجعه حضوری و صرفا با نگهداری شیر مازاد و ارایه آن به نمایندگان بانک شیر، می توانند نجات بخش نوزادان بسیاری باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه