English

لزوم همکاری صاحبان کسب‌وکار در شرایط کنونی کشور

نایب رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت نقش فعالان اقتصادی در عبور کشور از شرایط بحرانی فعلی، گفت: صاحبان کسب‌وکار در همه حوزه‌ها باید در راستای کاهش فشارهای اقتصادی و روانی مردم گام بردارند.

لزوم همکاری صاحبان کسب‌وکار در شرایط کنونی کشور
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، محمدعلی چمنیان افزود: فعالان اقتصادی ما طیف‌های متفاوتی دارند و هر کدام در حوزه کاری خود می‌توانند نقش مؤثری در مدیریت وضعیت موجود ایفا کنند. برخی شرکت‌ها در حوزه کالاهای اساسی و توزیع فعالیت دارند و نقش مستقیمی در رساندن اقلام ضروری به دست مردم ایفا می‌کنند. از این رو ضروری است که مراقب باشند تا در این وضعیت، قیمت‌‌‎ها افزایش پیدا نکند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی به وضعیت کسب‌وکارهای مرتبط با حوزه گردشگری نیز اشاره کرد و گفت: کسب‌وکارهای فعال در حوزه هتل‌داری و اقامت باید توجه داشته باشند که اکنون بسیاری از افراد به‌دلیل لغو پروازها در نقاط مختلف کشور سرگردان شده‌اند. انتظار می‌رود این واحدها، هزینه‌های اقامت را کاهش دهند و در حد امکان به‌صورت رایگان خدمات ارائه دهند.

وی با تاکید بر نقش بنگاه‌های بزرگ صنعتی اظهار کرد: کارخانجات و واحدهای تولیدی که پرسنل بیشتری دارند، باید توجه ویژه‌ای به شرایط خانواده‌های کارکنان داشته باشند.

چمنیان بر ضرورت ارتقای آموزش‌های لازم در شرایط بحران در واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: کارخانه‌ها می‌توانند برای کارکنان‌شان دوره‌های آموزشی در خصوص مدیریت روانی بحران، نحوه برخورد با اخبار و شایعات، و جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست برگزار کنند.

وی با اشاره به محدودیت‌های انرژی و سوخت در کشور گفت: باید مراقب بود که ذخیره‌سازی‌های غیرضروری و خارج از روال صورت نگیرد، چون این کار فشار مضاعفی به جامعه وارد می‌کند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه فعالیت‌های اقتصادی نباید متوقف شود، اظهار کرد: در حال حاضر کشور بیش از هر زمان دیگری به حرکت چرخ‌های اقتصاد نیاز دارد. تعطیلی بنگاه‌ها یا تعلیق فعالیت‌ها، نه‌تنها پیامدهای منفی اقتصادی دارد، بلکه از نظر روانی نیز اثرات منفی زنجیره‌واری ایجاد می‌کند که ممکن است به کل نظام تولید آسیب بزند. صاحبان کسب‌وکار باید حتی‌المقدور فعالیت‌شان را ادامه دهند.

چمنیان با بیان اینکه برخی کارآفرینان شناخته‌شده مورد توجه عموم مردم هستند، گفت: صاحبان کسب‌وکار معتبر که در فضای مجازی دنبال‌کننده دارند و مورد اعتماد مردم هستند، می‌توانند با فضاسازی مثبت، کاهش شایعات و انتشار اطلاعات امیدبخش، نقش مؤثری در حفظ روحیه جامعه داشته باشند.

وی تاکید کرد: این بحران به نظر نمی‌رسد طولانی‌مدت باشد؛ در این مدت سختی‌هایی خواهیم داشت؛ اما باید بدانیم که پس از پایان این درگیری‌ها، کشور نیازمند بازسازی و جبران خسارت‌هاست. همان‌طور که در دوران دفاع مقدس کشور را ساختیم، امروز نیز مسئولیت داریم به آینده بیندیشیم و زیرساخت‌های اقتصادی را حفظ کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه