سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

رییس جهاد کشاورزی تربت‌حیدریه:

پیش بینی تولید ۷۵ تن گوشت ماهی در تربت حیدریه

رییس جهاد کشاورزی تربت‌حیدریه بیان کرد: پرورش ماهیان گرمابی و سردابی با توجه به ظرفیت زیادی که در استخرهای ذخیره آب وجود دارد می‌تواند بستر مناسبی برای تولید گوشت سفید در خراسان رضوی باشد.

پرورش ماهی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، سیدمحمد نجفی رییس جهاد کشاورزی بخش جلگه رخ شهرستان تربت‌حیدریه در خبری اعلام کرد: افزون بر ۸۷ هزار قطعه بچه ماهی از نوع سردابی در ۹ استخر ذخیره آب این خطه، از ابتدای امسال تاکنون رهاسازی شده است.

نجفی همچنین اضافه کرد: امیدواریم در پایان دوره پرورش که آبان ماه پیش روست از این میزان ۷۵ تن گوشت سفید استحصال شود و هم اکنون افزون بر۵۰۰ استخر ذخیره آب کشاورزی در بخش رخ وجود دارد.

رییس جهاد کشاورزی بخش جلگه رخ شهرستان تربت‌حیدریه تاکید کرد: پرورش ماهیان گرمابی و سردابی با توجه به ظرفیت زیادی که در استخرهای ذخیره آب وجود دارد می‌تواند بستر مناسبی برای تولید گوشت سفید در خراسان رضوی باشد.

وی افزود: توسعه پرورش ماهی در استخرها، ضمن تولید محصول ارگانیک، تاثیر زیادی در افزایش درآمد کشاورزان و افزایش سرانه مصرف ماهی دارد و پرورش ماهیان گرمابی در استخرهای یاد شده علاوه بر کمک به معیشت خانواده‌ها، باعث غنی شدن آب برای مصارف کشاورزی می‌شود.

نجفی تصریح کرد: این استخرها با بهره‌وری بالا، نقش مهمی در افزایش تولید و بهره‌برداری ماهی دارند و با اجرای این طرح گام‌های موثری در راستای تولید گوشت سفید و توسعه اشتغال پایدار برداشته می‌شود.

رییس جهاد کشاورزی بخش جلگه رخ شهرستان تربت‌حیدریه ابرازداشت: پروش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی همچنین باعث توسعه آبزی پروری و بهره‌برداری بهینه از منابع آبی موجود و نیز غنی‌سازی آب استحصالی برای مصارف کشاورزی می‌شود.

نجفی یادآورشد: بخش رخ به مرکزیت رباط سنگ با جمعیتی افزون بر ۳۷ هزار نفر، ۵۳ روستا، ۲ شهر، ۴۷ دهیاری و ۲۰۲۲ کیلومتر مربع وسعت در ۳۵ کیلومتری شهرستان تربت‌حیدریه واقع است و مرکز ثقل کشاورزی شهرستان تربت‌حیدریه محسوب می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه