آماده باش کامل نیروهای گشت و مراقبت حفاظتی و جنگلبانان در تعطیلات نوروزی در سراسر کشور
جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از آماده باش کامل نیروهای حفاظتی و جنگلبانان در ایام تعطیلات نوروزی خبر داد.
، ابراهیم پیرزادیان گفت: در تعطیلات نوروزی بیش از ۱۷۰۰ واحد گشت خودرویی، موتوری و پیاده مسئولیت حراست و پاسداری از عرصه های منابع طبیعی را برعهده دارند.
جانشین یگان حفاظت منابع طبیعی کشور همچنین اعلام کرد: خط ارتباطی ۱۳۹ و ۱۵۰۴ بصورت شبانه روزی پاسخگوی دریافت گزارشات مردمی است و دوستداران منابع طبیعی هرگونه آتش سوزی در جنگل ها و مراتع و یا هرگونه تخریب و تصرف منابع طبیعی از سوی افراد سودجو را می توانند به این سامانه اعلام نمایند.
وی با بیان اینکه برخی افراد فرصت طلب از تعطیلات نوروزی استفاده کرده و به تخریب و تصرف منابع طبیعی دست می زنند هشدار داد: با هماهنگی انجام شده با مقامات قضایی با متصرفان منابع طبیعی و قاچاقچیان چوب در ایام تعطیلات نوروزی بشدت برخورد شده و این دسته افراد به مراجع قضایی معرفی می شوند.
پیرزادیان به مردم توصیه کرد: با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروزی و حضور احتمالی مردم در طبیعت، از هرگونه آتش افروزی و روشن کردن آتش در جنگل و مراتع جداً خودداری نمایند.
او همچنین توصیه کرد: هنگام تردد در جاده ها از پرتاب کردن فیلتر سیگار، انداختن بطری، شیشه و قوطی فلزی در حاشیه جاده ها خودداری نمایند زیرا این اشیاء علاوه بر تخریب طبیعت و منابع طبیعی سبب حریق در جنگل ها و مراتع می شود.
پیرزادیان اظهار امیدواری کرد: با مشارکت مردم و همیاران و دوستداران طبیعت شاهد شکوفایی ایرانی سرسبز و قوی باشیم.
ارسال نظر