سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

تأمین آب منطقه سیستان و زاهدان با حفر ۱۲۶ حلقه چاه/ایران هیچ‌گاه از حق‌آبه هیرمند کوتاه نخواهد آمد

عیسی بزرگ‌زاده گفت:ایران هیچ‌گاه از حق‌آبه هیرمند کوتاه نخواهد آمد و با پایدارسازی تأمین نیاز حیاتی آبی مردم منطقه سیستان و زاهدان با منابع داخلی، دیپلماسی قدرتمند‌تری نسبت به گذشته برای تأمین حق‌آبه اعمال خواهد شد.

هیرمند
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب در نشست خبری افتتاح طرح های آب و برق  استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در چند سال اخیر که شاهد اختلال در تأمین حق‌آبه هیرمند بودیم، نگرانی‌هایی در تأمین آب شرب و بهداشتی مردم سیستان و بخشی از زاهدان وجود داشت، و برخی از کارشناسان از بحرانی‌شدن شرایط تأمین آب این منطقه و اجبار به تخلیه سخن می‌گفتند؛ از این رو وزارت نیرو با تغییر راهبرد در برنامه‌های تأمین آب منطقه سیستان و زاهدان، تصمیم گرفت پروژه‌هایی را در سه مرحله کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت اجرایی کند.

سخنگوی صنعت آب گفت: در طرح‌های کوتاه مدت، تأمین آب شرب از منابع محلی آب زیرزمینی با حفر ۱۲۶ حلقه چاه در برنامه قرار گرفت که در این پروژه به دلیل آنکه اغلب چاه‌های این منطقه با EC آب بیش از ۱۵ هزار میکروموس بر سانتیمتر بودند، نیاز به شیرین‌سازی آب برای بهره‌مندی از آن به عنوان آب شرب وجود داشت.

وی ادامه داد: با احداث آب‌شیرین‌کنی ۱۰۰هزار مترمکعبی، شیرین‌سازی آب لب‌شور و شور چاه‌های حفر شده صورت می‌گیرد و آبی پایدار و با کیفیت برای مردم سیستان و بخشی از زاهدان تأمین خواهد شد.

بزرگ‌زاده خاطرنشان کرد: در ۵ شهرستان سیستان و بخشی از زاهدان، جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر در تأمین آب شرب و بهداشتی، تحت تأثیر حق‌آبه هیرمند هستند که با بهره‌برداری از این پروژه، آب شرب و پایدار این جمعیت از منابع داخلی تأمین خواهد شد و حق‌آبه هیرمند که حق مسلم مردم این منطقه است، برای استفاده کشاورزی و طرح‌های مقابله با گردوغبار تخصیص پیدا خواهد کرد.

وی افزود: ایران هیچ‌گاه از حق‌آبه هیرمند کوتاه نخواهد آمد و با پایدارسازی تأمین نیاز حیاتی آبی مردم منطقه سیستان و زاهدان با منابع داخلی، دیپلماسی قدرتمند‌تری نسبت به گذشته برای تأمین حق‌آبه اعمال خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه