سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

گام مهم کشاورزان با فراهم سازی بستری مناسب در مصرف بهینه آب برداشته شود

معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در پیامی با گرامیداشت روز جهانی آب از بهره‌برداران و متخصصان کشاورزی خواست تا با فراهم آوردن بستری مناسب برای مصرف بهینه آب قدم بردارند.

روز جهانی آب
به گزارش خبرگزاری موج

، صفدر نیازی شهرکی به مناسبت ۲۲ مارس ( روز جهانی آب ) در پیامی نوشت: با توجه به این که ایران در منطقه‌ای خشک و نیمه‌خشک واقع شده، لذا مهمترین عامل و از طرفی تنگنا برای توسعه کشاورزی، ماده حیاتی آب است؛ بنابراین اتخاذ سیاست‌های بهینه کردن مصرف آب، ضمن کاهش میزان بهره‌برداری از منابع آبی باعث افزایش بهره‌وری آب در بخش کشاورزی می‌شود.

وی افزود: محدودیت منابع آب تجدید شونده در سطح کشور و نیازهای روزافزون برای مصرف آب در بخش کشاورزی و سایر بخش‌ها، وزارت جهاد کشاورزی را در برنامه هفتم توسعه اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی کشور مکلف ساخته تا بهره‌وری آب کشاورزی را افزایش دهد، موضوع مهمی که رهبر معظم انقلاب نیز بارها به آن اشاره فرموده‌اند.

نیازی شهرکی اضافه کرد: با توجه به این ضرورت، معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های تولید کننده و خدمات فنی و مهندسی داخل کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان و با نگاهی به سند دانش‌بنیان امنیت غذایی کشور همواره ضمن اجرای فناوری‌های نوین برای بالا بردن میزان بهره‌وری آب و حفظ منابع پایه آب و خاک، درصدد است تا زیرساخت مناسبی برای افزایش تولید محصولات کشاورزی در راستای دستیابی به امنیت غذایی کشور را فراهم کند.

وی افزود: اجرای طرح‌های مهمی مثل توسعه سامانه‌های نوین آبیاری، هوشمندسازی آبیاری، اجرای طرح‌های شبکه‌ه‌ای آبیاری و زهکشی، انتقال آب با لوله، تجهیز و نوسازی اراضی و احیای قنوات از جمله پروژه‌هایی است که معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در جهت مصرف بهینه آب در دست اقدام دارد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: تجارب و شواهد جهانی نشان می‌دهد که دولت به تنهایی نمی‌تواند پرچم‌دار مدیریت این مایه حیات باشد و تلاش‌ها و اقدامات انجام شده برای یافتن راه حل و راهکار مناسب برای مدیریت بهینه سیستم‌های آبیاری، جملگی نشان دهنده این است که مدیریت بهینه سیستم‌ها و روش‌های آبیاری، تنها در گرو اتخاذ رویه‌ای کثرت‌گرا و مشارکتی خواهد بود. لذا با توجه به نقش بی‌بدیل آب با کیفیت در افزایش تولید محصولات کشاورزی و با عنایت به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به عنوان «جهش تولید و مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری، ضرورت مشارکت نهادهای غیردولتی، بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران در راستای مصرف بهینه آب غیرقابل انکار است.

وی افزود: همچنین در حوزه ملی، همکاری با ذی‌نفعان و بهره‌برداران بخش کشاورزی و در بخش فرامرزی تعامل با کشورهای دوست و همسایه در راستای انتقال تجربیات و اطلاعات در حوزه آب و آبیاری موجبات دسترسی به منابع آب و استفاده بهینه از آن را فراهم می‌سازد.

نیازی شهرکی ضمن گرامیداشت روز جهانی آب و شعار روز جهانی آب ۲۰۲۴ که «آب برای صلح» است، افزود: این یادآوری ضروری است که روز جهانی آب برای آن است که همه احساس کنیم آب مسأله‌ای فرامرزی و جهانی است است و همه انسان‌ها در کره زمین در قبال آن مسوولیم. بنابراین از بهره‌برداران عزیز و متخصصان کشاورزی در بخش دولتی و خصوصی درخواست می‌شود با فراهم آوردن بستری مناسب برای مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی، همراه با خدمتگزاران صدیق ایران اسلامی گام‌های بلندی را در عرصه عمران، توسعه و آبادانی کشور عزیزمان برداریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه