سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

۲۵ هزار میلیارد تومان بابت خرید گندم به گندمکاران پرداخت شد

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: ۲۵ هزار میلیارد تومان دیگر از پول گندم‌های خریداری شده به کشاورزان سراسر کشور پرداخت شد.

گندم

به گزارش خبرگزاری موج، سید سعید راد با اعلام اینکه خرید تضمینی گندم از کشاورزان در بهار ۱۴۰۲ نسبت به بهار ۱۴۰۱، بیش از ۲۸ درصد رشد داشته است، افزود: میزان خرید محصول راهبردی گندم از کشاورزان تاکنون به ۴ میلیون و ۷۷۳ هزار تُن رسیده است.

وی با اشاره به اینکه با آغاز خرید تضمینی گندم در سه استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و زنجان، عملیات خرید هم اکنون در ۲۸ استان کشور در جریان است، اظهار کرد: به ترتیب، استان‌های خوزستان با یک میلیون و ۷۱۴ هزار تُن، فارس با ۷۴۷ هزار تُن و گلستان با ۴۹۰ هزار تُن، پیشتاز خرید این محصول در کشور هستند.

راد با بیان اینکه در سه استان چهارمحال و بختیاری، کردستان و همدان نیز عملیات خرید گندم از هفته آینده آغاز خواهد شد، تصریح کرد: با توجه به بارش‌های مناسب فصل بهار، این امید می‌رود تا میزان گندم به مراتب بیشتری نسبت به سال گذشته در استان‌های غرب و شمال‌غرب کشور خریداری شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در خاتمه، میزان خرید تضمینی دانه روغنی کلزا در سال جاری را حدود ۸۳ هزار تن، اعلام و خاطرنشان کرد: این میزان دانه روغنی، در ۲۴ استان کشور، خریداری شده است و به ترتیب استان‌های خوزستان، گلستان و مازندران با ۳۱، ۲۰ و ۹ هزار تُن، بیشترین میزان این محصول را در کشور خریداری کرده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه