سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

یک کارشناس خودرو در گفتگو با خبرگزاری موج:

خودروهای وارداتی به کاهش قیمت خودرو کمک نمی کند/ متقاضی خودروهای وارداتی در قشر ضعیف و نه قشر مرفه است

فرید زاوه گفت: با توجه به هزینه واردات خودروهای خارجی همچون، تعرفه، ۴ خودروی اسقاطی، مالیات ارزش افزوده، هزینه حمل و نقل و ... هر خودرو بیشتر از ۶۰۰ میلیون قیمت خواهد داشت که دهک های پایین نمی توانند بخرند و به دلیل اینکه بی کیفیت هستند مد نظر قشر مرفه هم نیست.

خودرو خارجی

یک کارشناس خودرو در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج با اشاره به اینکه واردات خودروهای خارجی در کشور به این زودی اتفاق نمی افتد، گفت: در شرایط کنونی یکی از سیاست های دولت این است که خودروهای وارداتی را در بورس کالا عرضه کند تا از این طریق قیمت خودرو را در بازار داخلی تعدیل کند اما این اتفاق نمی افتد، زیرا با در نظر گرفتن قیمت نهایی واردات هر خودروی ۱۰ هزار دلاری که مشمول اسقاط  چهار خودرو، تعرفه واردات، مالیات ارزش افزوده و ... است عملا خودروهای وارداتی بالای ۵۰۰ میلیون تومان تمام می شوند، به همین دلیل دهک های پایین جامعه نمی توانند از این خودروها استفاده کنند.

فرید زاوه با انتقاد به رشد قیمت خودروهای چینی در کشور گفت: در شرایط کنونی بیشتر خودروهای خارجی چینی هستند که رشد قیمت زیادی را تجربه کرده اند، از این رو وارداتی ها بیشتر خودروهای بی کیفیت های خارجی هستند از این رو تقاضای از سوی قشر مرفه جامعه هم نخواهند داشت و این تضاد در سیاست گذاری برای اصلاح بازار خودرو بسیار چالش برانگیز است به همین دلیل به نظر نمی رسد بعد از واردات خودرو هم تعدیل قیمتی در بازار اتفاق بیفتد.

او درباره حاشیه سود شرکت های وارداتی که قرار است در بورس عرضه شوند، اظهار کرد: دولت برای شرکت هایی که قرار است خودرو واردات کنند یک حاشیه سود متعادل در نظر گرفته برای نمونه ۱۰ تا ۲۰ درصد و اگر قیمت خودروهای که در بورس عرضه شد بیشتر از این میزان سود به شرکت ها بدهد آن‌ها باید مابه التفاوت را به حساب خزانه ای دولت واریز کنند بنابراین به نظر می رسد که واردات خودرو هم برای دولت سود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه