سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

تردد ۴ میلیون و ۱۱۹ هزار خودرو گازسوز در کشور؛

تعداد تجهیزات عرضه سی‌ان‌جی در کشور از مرز ۲۶۰۰ باب گذشت

تعداد تجهیزات راه‌اندازی شده سی‌ان‌جی در کشور به حدود ۲ هزار و ۶۵۰ باب و تعداد خودروهای گازسوز شده در کشور به بیش از ۴ میلیون و ۱۱۹ هزار دستگاه رسید.

گاز سی ان جی

به گزارش خبرگزاری موج؛ بر پایه آخرین آمار و اطلاعات اعلام‌شده از سوی مدیریت طرح سی‌ان‌جی در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور، تعداد تجهیزات عرضه سی‌ان‌جی در کشور به ۲ هزار و ۶۴۶ باب و تعداد خودروهای گازسوز شده در کشور به رقم ۴ میلیون و ۱۱۹ هزار و ۸۴ دستگاه خودرو رسید.

همچنین بر پایه این گزارش، آمار ثبت‌نام خودروهای عمومی برای تبدیل به گازسوز در طرح جدید (طرح تبدیل رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودرو عمومی در کشور بر اساس مصوبه شورای اقتصاد) تا روز شنبه، ۱۰ مهر ماه سال جاری، به ۱۵۹ هزار و ۸۹۸ دستگاه رسیده است که از این تعداد ۱۴۷ هزار و ۸۵۴ دستگاه تا تاریخ دهم مهرماه تبدیل وضعیت شده و ۱۲ هزار و ۴۴ دستگاه در انتظار تبدیل وضعیت هستند.

منطقه تهران شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با ۱۶ هزار و ۷۵۴ دستگاه خودرو عمومی گازسوزشده، آذربایجان غربی با ۱۴ هزار و ۵۸۸ دستگاه خودرو عمومی گازسوزشده و منطقه اصفهان با ۱۳ هزار و ۱۶۶ دستگاه خودرو عمومی گازسوزشده به ترتیب بیشترین آمار تبدیل خودروهای گازسوز عمومی را تا دهم مهر ماه به خود اختصاص داده‌اند.

پیش‌بینی می‌شود با افزایش گستره این طرح در ماه‌های اخیر برای اختصاص تسهیلات تبدیل تاکسی‌های اینترنتی به گازسوز، این رقم باز هم افزایش یابد.

در این گزارش، صنعت سی‌ان‌جی در ایران در سال ۷۹ پایه‌ریزی شد و در سال‌های بعد توسعه یافت. افزایش روزافزون تعداد خودروها و رشد شتابان مصرف سوخت در کشور، نیازمند مدیریت صحیح مصرف سوخت و حمل‌ونقل در کشور است که افزایش سهم گاز طبیعی در سبد سوخت خودروها و تنوع‌بخشی به سبد سوخت در این میان نقشی مؤثر و راهگشا ایفا خواهد کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه