سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

تولید روزانه بیش از ۳۵ هزار محلول و اسپری ضدعفونی کننده در ارس

مدیر صنایع و انتقال فناوری های پیشرفته منطقه آزاد از تولید روزانه بیش از ۳۵ هزار عدد محلول و اسپری ضدعفونی کننده در ارس خبر داد.

آیدین جهانگیری

به گزارش خبرگزاری موج، آیدین جهانگیری مدیر صنایع و انتقال فناوری های پیشرفته منطقه آزاد گفت: عمده این محصولات شامل اسپری و محلول های ضدعفونی کننده ، ماسک و پارچه مخصوص ماسک و لباس بیمارستانی (اسپان باند) می باشد.

جهانگیری با اشاره به ظرفیت شرکت های تولیدی مستقر در منطقه آزاد ارس گفت: روزانه بیش از ۲۳ هزار عدد محلول ضدعفونی کننده ۲۳۰، ۴۰۰ و هزار میلی لیتری و ۲۰ لیتری، ۱۲ هزار و پانصد عدد اسپری ضدعفونی کننده ۲۶۰ و ۵۰۰ میلی لیتری، ۳۰ هزار عدد ماسک و ۴ تن پارچه ماسک و لباس بیمارستانی (اسپان باند) در ارس تولید و علاوه بر توزیع در سطح منطقه به سایر مناطق کشور نیز ارسال می شود.

وی در ادامه افزود: همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور شرکت های متعددی درخواست اخذ مجوز تولید لوازم بهداشتی در ارس را دادند که در حال حاضر با صدور مجوزهای مربوطه، هفت واحد تولید کننده به تولید اقلام بهداشتی مورد نیاز جهت مقابله با شیوع کرونا مشغول هستند.

مدیر صنایع و انتقال فناوری های پیشرفته ارس در ادامه گفت: برای چهار شرکت تولیدی جدید نیز در حال صدور مجوز تولید هستیم که با افزایش تعداد این شرکت ها روزانه پنج هزار عدد ماسک، ۱۶ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده ۱۰۰ میلی لیتر تا یک لیتری و ۴۰ هزار عدد محلول ضدعفونی کننده ۳۰۰ میلی لیتری به آمار فوق اضافه می شود.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه