سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رضا حسینی مطرح کرد؛

اعتبار ۳۰۲ میلیارد تومانی آزمایشگاه مکانیک خاک در سال ۹۸

مدیرعامل آزمایشگاه مکانیک خاک گفت: در سال ۹۸ حدود ۳۰۲ میلیارد تومان اعتبار مصوب داریم که هنوز به طور کامل محقق نشده است.

آزمایشگاه مکانیک خاک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیرعامل آزمایشگاه مکانیک خاک در نشست خبری چهارمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل با اشاره به اینکه تلاش ما این است که خدمات خود را در پروژه ها ارتقا دهیم، گفت: در قالب سامانه مورد استفاده در آزمایشگاه مکانیک خاک فعالیت پیمانکاران رصد می شود که مطابق استاندارها وضعیت پروژه پیش برود.

رضا حسینی با بیان اینکه ضمن بهره گیری از تجهیزات و نیروی انسانی اطلاعات به روزی تهیه و در اختیار کارفرمایان قرار می گیرد تا با استفاده از آن مدیریت دارایی ها در بخش های همچون فرودگاه، راه آهن و...انجام شود، اظهار کرد: در شرایط کنونی مهمترین محصول ما در بخش آزمایشگاه استفاده از دانش و تکنولوژی روز است تا خدمت جدیدی خلق کنیم.

او با تاکید بر اینکه سطح علمی در آزمایشگاه و مکانیک خاک بالا رفته است، اظهار کرد: تبصره ای در لایحه بودجه ۹۹ آمده است که شرکت آزمایشگاه به عنوان یک موسسه دولتی تبدیل شود تا بخش خصوصی فرصتی پیدا کند فعالیت خود را توسعه دهد.

او افزود: در سال ۹۸ حدود ۳۰۲ میلیارد تومان اعتبار مصوب داریم که هنوز به طور کامل محقق نشده است.

حسینی تصریح کرد: در کشورهای همسایه پروژه های را در زمینه خدمات آزمایشگاهی و مکانیک خاک آغاز کرده ایم که ارزش افزوده برای کشور به همراه داشته باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه