سرخط خبرها
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید

معاون وزیر جهاد کشاورزی

بیش از ۴۰ هزار هکتار آبیاری تحت فشار با استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری رکورد تولید گندم را زد

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت:تا به امروز ۱۴۵ هزار هکتار آبیاری نوین در سال جاری اجرا شده است که امیدواریم تا پایان سال مالی جاری تعهدات خودمان را در سال ۹۶ به بهره‌برداران تحویل دهیم.

آبیاری نوین

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، معاون وزیر جهاد کشاورزی در افتتاحیه نمایشگاه بین المللی ماشین آلات کشاورزی و سیستم های نوین آبیاری با بیان اینکه‌ توان و ظرفیت خوبی برای تولید ماشین‌آلات کشاورزی و آبیاری در کشور ایجاد شده است به طوریکه امروز ۹۵ درصد پروژه‌های ما در بخش روش‌های نوین آبیاری توسط تولیدات داخلی کشورمان تامین می‌شود گفت:سالانه بالغ بر ۵۰۰ هزار هکتار توان تولیدی داریم.

علی مراداکبری با اشاره به اینکه در برنامه سال ۹۶ توسط ستاد اقتصاد مقاومتی اجرای ۲۵۶ هکتار روش‌های نوین آبیاری به ما تکلیف شده است افزود:ما توانستیم تا به امروز ۲۹۰ هزار هکتار را اجرا کنیم و در حال اجرا داشته باشیم.

به گفته وی تا به امروز ۱۴۵ هزار هکتار آبیاری نوین در سال جاری اجرا شده است که امیدواریم تا پایان سال مالی جاری تعهدات خودمان را در سال ۹۶ به بهره‌برداران تحویل دهیم.

اکبری با بیان اینکه در بخش تولید گندم در سال جاری ۴۰ هزار هکتار آبیاری تحت فشار با استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری داشته‌ایم و رکورد تولید گندم ما به صورت میکرو به بیش از ۱۳.۵ میلیون تولید در هکتار رسید تصریح کرد:در ۶ سال گذشته سالانه حدود ۶ درصد بهره‌وری میزان‌ آب اضافه شده است چرا که بهینه سازی مصرف آب تنها به مدیریت مصرف آب بستگی ندارد و عوامل دیگری مانند ماشین‌آلات کشاورزی، سم و بذر و کود مناسب و بهره‌وری منابع انسانی بستگی دارد.

وی با بیان اینکه توان تولید تجهیزات آبیاری ما در کشور بالاست افزود:وزیر جهاد کشاورزی کشورمان با وزیر کشاورزی عراق جلسه ای داشت و اعلام آمادگی کرد که خدمات فنی مهندسی به این کشور صادر شود تا ما بتوانیم به عراق بعد از داعش که زیرساخت‌های خود را از دست داده کمک شایانی بکنیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج دومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات کشاورزی امروز شنبه ٥ اسفند با حضور  علی مراد اکبری معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی و کامبیز عباسی معاون مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران افتتاح شد.

پس از افتتاح نمایشگاه، معاون مکانیزاسیون وزارت جهاد از غرفه نمایشگاه بازدید به عمل آورد و با تولیدکنندگان به گفتگو پرداخت.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه