سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی

برنامه ای برای افزایش قیمت کود نداریم/بیش از ۳۰۰ هزار تن ذخایر استراتژیک کود

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت:بیش از ۸۰ درصد کودهای تامین و تدارک شده توسط این شرکت، تولید داخلی است و مابقی از طریق واردات تامین می شود و این درحالیست که سال ۸۶ فقط ۲۰ درصد کود مورد نیاز کشور از داخل تامین می شد.

کود خالص

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در نشست خبری به مناسبت دهه مبارک فجر با اشاره به اینکه در سال جاری، برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی به این شرکت، تامین ۲ میلیون و ۳۰۵ هزار تن انواع کودهای شیمیایی از نوع ازته، فسفره و پتاسه بود است افزود:از این میزان تاکنون، یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن تامین شده و بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن از طریق شرکت خدمات حمایتی به کشاورزان عرضه شده است.

رسولی با بیان اینکه در حال حاضر، میزان ذخایر استراتژیک این شرکت از سه نوع کود (ازته ، فسفره و پتاسه) بیش از ۳۰۰ هزار تن است پرداخت و خاطر نشان کرد:با این میزان ذخیره، به استقبال کشت بهاره می رویم.

وی ادامه داد:بیش از ۸۰ درصد کودهای تامین و تدارک شده توسط این شرکت، تولید داخلی است و مابقی از طریق واردات تامین می شود و این درحالیست که سال ۸۶ فقط ۲۰ درصد کود مورد نیاز کشور از داخل تامین می شد.

به گفته رسولی امسال علی رغم افزایش قیمت خرید کودهای داخلی و خارجی، افزایش قیمت کود در داخل نداشتیم و برای سال آینده نیز برنامه ای برای افزایش قیمت کود نداریم.

وی بیان داشت:بخش عمده ای از بذور (بخصوص گندم و جو) که توسط این شرکت در اختیار کشاورزان قرار می گیرد، از تولید داخلی است و ۱۰۰ درصد بذوری وارداتی (که عمدتا بذور دانه های روغنی هستند) از برندهای شرکت های معتبر دنیاست.

رسولی در مورد قیمت‌گذاری کود اوره هم گفت: هر کیسه ۵۰کیلویی کود اوره را ۳۱هزار تومان خریداری و ۳۷هزار تومان به کشاورزان می‌فروشیم و در تلاشیم تا در حد امکان افزایش قیمتی را اعمال نکنیم. 

به گفته رسولی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در حوزه تدارک گندم و جو حدود ۷۰ هزار تن بذور گندم و جو تامین و تدارک و به فروش رسانده است و کمبودی در آنها اتفاق نیفتاد. در حوزه دانه‌های روغنی هم بیش از ۳۸۵ هزار کیلوگرم از مرغوب‌ترین بذور تولیدی توسط این شرکت تامین، تدارک و در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

وی یاد آور شد:طبق گزارش موسسه آب و خاک نیاز کشور به کود بیش از چهار میلیون تن است اما مصرف در ایران کمتر از این مقدار است و این به خاطر عدم آگاهی کشاورزان است. ما کمتر از یک سوم استانداردهای جهانی کود مصرف می‌کنیم که باید این روند اصلاح شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه