سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

پنج هزار موتورسیکلت توقیفی در هرمزگان به مزایده گذاشته شد

رییس کل دادگستری هرمزگان از برگزاری مزایده فروش پنج هزار موتورسیکلت توقیفی دیگر در پارکینگ‌های این استان خبر داد و گفت: بیش از ۱۳ هزار موتورسیکلت تاکنون تعیین تکلیف شده است.

موتور

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری هرمزگان اظهار داشت: در راستای اجرای دستور رییس قوه قضاییه مبنی بر تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های سراسر کشور، با پیگیری و اقدامات لازم، در مرحله نُهم از برگزاری این مزایده تعداد پنج هزار دستگاه موتورسیکلت موجود در پارکینگ‌های شهرستان های قشم، میناب، بندرعباس، بندرلنگه و رودان به مزایده گذاشته شده است.

وی با اشاره به صدور حکم قطعی قضایی در خصوص تعیین تکلیف تمامی موتورسیکلت‌های موضوع این مزایده، بیان کرد: دستور بازپس دادن وجه موتورسیکلت‌ها پس از تائید دادستان و پلیس راهور استان به آن دسته از مالکینی که مراجعه می‌کنند، نیز صادر شده است.

رییس کل دادگستری هرمزگان اظهارکرد: متقاضیان شرکت در این مزایده می‌توانند در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، هشتم و نهم خردادماه ۱۴۰۲ از ساعت ۹ تا ۱۲:۳۰ و ۱۵ تا ۱۷ با مراجعه به پارکینگ‌های یاسر، دریا، میلاد و قائم بندرعباس، پارکینگ باباعلی قلعه قاضی، پارکینگ طلوع قشم، پارکینگ های انجمن حمایت از زندانیان و مکران میناب، پارکینگ مهدی هشتبندی، پارکینگ‌های انجمن حمایت از زندانیان و فجر رودان و پارکینگ انتظامی بندرلنگه از این موتورسیکلت‌ها بازدید کنند و یا به وسیله تماس با شماره‌های (۰۷۶۳۳۴۶۸۸۲۰ و ۰۷۶۳۳۴۶۸۸۲۱) از جزئیات و شرایط مزایده مطلع شوند.

قهرمانی یادآورشد: مزایده پنج هزار موتورسیکلت توقیفی در روز چهارشنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۲ از ساعت هشت صبح با حضور نماینده دادستان و متقاضیان برگزار خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه