سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان:

تلاش جهادی برای استفاده حداکثری از سد چراغ ویس

در راستای بهره برداری و آبگیری نهایی سد چراغ ویس، مدیرکل مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان، فرماندار و مدیر اداره منابع آب شهرستان سقز، ضمن تشکیل جلسه از این سد بازدید بعمل آوردند.

B162E480-6D9F-4FF1-AD60-02AB01B2F8A9

به گزارش خبرگزاری موج کردستان؛ در این بازدید یک روزه آرش آریانژاد با اشاره به نیاز شهرستان سقز به منابع آبی پایدار و سالم، گفت: در راستای تأمین آب شرب، توسعه بخش کشاورزی و رونق اقتصادی این شهرستان، سد چراغ ویس که جزء طرحهای اولویت دار وزارت نیرو است، بزودی تکمیل و و به بهره برداری می رسد. 

وی از سرگیری اجرای خطوط انتقال ساحل چپ که دارای ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی است، برای تبدیل ۱۷۰۰ هکتار زمین دیم به آبی را بسیار ارزشمند برشمرد و اظهار امیدواری کرد: در حال حاضر حدود ۵۰ میلیون متر مکعب آب در پشت سد چراغ ویس ذخیره شده و فعالیت ساحل راست نیز بزودی پس از تخصیص اعتبارات لازم، تکمیل می گردد.

در ادامه این بازدید فرماندار شهرستان سقز، فعالیت در بحث تملک زمین برای سایت جدید میرده، ساخت جاده و پل برای دسترسی روستاهایی که جاده آنها به واسطه آبگیری کامل سد از دسترس خارج می شود، را مناسب ارزیابی و از تلاش مجموعه شرکت آب منطقه ای کردستان تقدیر و تشکر کرد.

همچنین مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان از شروع آبگیری سد چراغ‌ویس و به زیر آب رفتن پل جاده ارتباطی تموته، خبر داد و گفت: نظر به اینکه پل مذکور از دسترس خارج گردیده و غیرقابل تردد می‌باشد، لذا از اهالی محترم منطقه و ساکنین روستاهای بالادست این سد (میرده، تموته، قره‌چر، پیرعمران و ....) تقاضا می‌گردد، از تردد بر روی این پل خودداری نموده و از جاده جدید ارتباطی تموته - مازوجداره که توسط شرکت آب منطقه‌ای کردستان، احداث گردیده استفاده نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه