سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

به مناسبت هفته جهاد کشاورزی انجام شد؛

بازدید استاندار گیلان از شهرک گلخانه‌ای دیسام سیاهکل/ سرمایه‌گذاران صنایع بسته بندی و تبدیلی حمایت می شوند

استاندار گیلان پس از بازدید از روند ساخت و تکمیل شهرک گلخانه‌ای دیسام شهرستان سیاهکل، گفت که مزیت‌های کشاورزی گیلان، شناسایی و از سرمایه‌گذاران صنایع بسته بندی و تبدیلی، حمایت می شود.

شهرک گلخانه‌ای دیسام سیاهکل

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، اسدالله عباسی با همراهی شماری از مدیران ستادی استانداری و مدیران دستگاه های اجرایی مربوطه از روند ساخت و تکمیل شهرک گلخانه‌ای دیسام سیاهکل بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با تبریک هفته جهاد کشاورزی ، به راه اندازی این شهرک گلخانه ای در ۸۹  هکتار و تولید محصولات مهمی که در بازار به‌ویژه بازار کشورهای منطقه تقاضا دارند، اشاره و اضافه کرد: زیرساخت‌ها در این مجموعه در حال فراهم شدن است و با تکمیل آنها، برای بیش از ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه مزیت های کشاورزی در گیلان را شناسایی کرده ایم، ارتقاء بهره وری، ایجاد زنجیره ارزش از تولید تا بسته بندی و نیز حمایت از توسعه صنایع تبدیلی را از مواردی عنوان کرد که دارای اهمیت است و سرمایه‌گذاران در این بخش‌ها، با ارائه تسهیلات مختلف از جمله سرمایه در گردش حمایت می شوند.

شهرک گلخانه‌ای دیسام سیاهکل

استاندار گیلان شهرک گلخانه ای دیسام سیاهکل را یکی از بزرگ ترین شهرک های گلخانه ای استان عنوان و خاطرنشان کرد: نمونه دیگری از این شهرک در انزلی وجود دارد البته در نقاط دیگری، عرصه هایی شناسایی شده و در تلاش هستیم بر اساس برنامه های دولت مردمی سیزدهم، فعالیت ها به صورت جهادی استمرار داشته باشد.

 عباسی به راه اندازی راه آهن گیلان و همچنین فعالیت های انجام شده برای توسعه بندرآستارا اشاره و ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی این شهرک گلخانه ای، محصولات با کیفیت کشاورزی در گیلان و ایران اسلامی تولید و به نقاط مختلف عرضه شود.

شهرک گلخانه‌ای دیسام سیاهکل

وی همچنین به معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری دستور داد با حضور مسئولان مرتبط استانی و شهرستان، در خصوص رفع مشکلات و موانع پیشرفت این شهرک و فراهم سازی زیرساخت های آن، جلسه ای به صورت میدانی برگزار کند.

۲۱ تا ۲۷ خرداد به نام هفته جهاد کشاورزی نامگذاری شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه