سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

فرماندار بافق:

مسئولان صدور مجوز انتقال محصولات مرغداری را تسهیل کنند

فرماندار بافق گفت: مسئولان صدور مجوزهای لازم را تسریع کنند تا در فروش و ارسال محصولات پرورش مرغ به خارج شهرستان هم مشکلی نداشته باشیم.

مرغداری‌ها

محمد زاده رحمانی با اشاره به مشکلاتی که واحدهای پرورش مرغ تخم گذار در سطح شهرستان دارند اظهار داشت: در چند سال گذشته سه مزرعه پرورش مرغ‌های بومی تخم گذار در بافق احداث و راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه مشکلات واحدهای تولیدی در این زمینه قابل پیگیری و رفع است افزود: دو مشکل اساسی این واحد‌ها بسته‌بندی محصولات و بازاریابی فروش تولیدات است.

فرماندار بافق با اشاره به پیگیری جهت رفع این مشکلات اضافه کرد: از طریق اداره کل دامپزشکی و جهاد کشاورزی استان پیگیری می شود تا این واحد ها به استانداردها و شاخص های نظام دامپروری وپرورش طیور نزدیک شوند.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت از تولیدات داخلی و ایجاد اشتغال و حفظ مشاغل موجود عنوان کرد: شایسته است تا در روند پاسخ به استعلامات و صدور مجوز لازم تسهیل گری شده و در روند کار تسریع ایجاد شود تا در فروش و ارسال محصولات مرغداری به خارج شهرستان هم مشکلی نداشته باشند.

فرماندار بافق با بیان اینکه مزرعه پرورش مرغ بومی تخم‌گذار در تامین مواد غذایی مردم نقش موثری دارد اظهار داشت: این واحد تولیدی با ظرفیت ۱۲ هزار قطعه هم اکنون با نیمی از ظرفیت خود فعالیت دارد که لازم است در آینده با حمایت های مسئولان با تمام ظرفیت فعالیت داشته باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر